Emirinannesiiiiiii Beşik mevludunu bebeğiniz kaç aylıkken yaptınız benimki 5 buçuk aylık yapmadım geç mi kaldım içimde kaldı biraz
Bebegimm1 Emirinannesiiiiiii Bebek mevludu mu demek istediniz ☺️ istediginiz zman yapin bebeginiz hala kucuk ☺️ illa dogduktan hemen sonra yapilcak diye bir şey yok.içimde kalicagima yaparim ne olucak 😁
KonudanBagimsiz Emirinannesiiiiiii Yapmak istemeniz normal tabi ama şu hastalık döneminde kalabalıkları toplamayın derim evinize🌸
UraSsmom Emirinannesiiiiiii Büyük oğlum doğduğunda pandemi patladı. Küçük oğlum 2 aylık şuan 40ında yapacaktım ama kış günü eve toplamak istemedim milleti, yaza doğru ikisine birden yapıcam hediyelikleri de ikisinin adıyla yaptırdım 😊
Emirinannesiiiiiii Bety Geç yapanlar var dimi arada kaldım 😃 hem içimde kaldı hemde hediyesini getirenler getirdi diyo millet yapma geç kaldın diyen çok
Bety Emirinannesiiiiiii aman onları boşver gelen gelsin. Ben evlendim hemen hamile kaldım gelin Mevlüt’ü yapamadım oğlum doğdu pandemiden yapamadım 8 ay sonra hamile kaldım doğurdum 2 geçen ay ikisine bir yaptım 😂 1,5 sene sonra yapmış oldum
Emirinannesiiiiiii KonudanBagimsiz Aile arasi yapmayı düşünüyorum zaten çok kalabalık istemiyorum malum korona 😂😂
Emirinannesiiiiiii Bety Bende gelin mevlidi yapamadım oglumada geç olmadan yapıyım yoksa bende sizin gibi yapicam en son 😂😂😂
Bety Emirinannesiiiiiii 😂😂 aynen hepsi bir arada çıktı benim pek sevmem zaten stres olurum iyş oldu 😂😂
Deletedmom_101 Kızım 4 aylık haftaya yapacam Mevlidini. Kocam uzman çavuş ve yanımızda değil onun gelmesini bekledim bende şükür geldi o gitmeden yapacam bende ☺️
UraSsmom Bety Kaç kişiyle yaptın ben cesaret edemedim ya eşimin tarafı biraz kalabalık kış günü olmasın dedim bide daha çınarı da görmediler 20 aylık oldu çocuk gelmek istiyolar
Aag Emirinannesiiiiiii aman benimki de 4 aylık Mayıs gibi düşünüyorum havalar ısınır hastalıklar azalır inş. Tee 40 ı çıkmadan millet sormaya başladı mevlüt ne zaman dedim yok mevlüt beklesinler. Çok görmek isteyen çıkar gelir görür illa kalabalığa gerek yok😅ben 3 sefer yapcam kendi evimde kaynanamda kendi annemde. 😄🤧🤕
Aag Emirinannesiiiiiii 😅ben Anadolu yakasındayım burda az bi çevrem bar kaynanamın orda kocamın sülalesi Avrupa yakası yani aynı şekilde annemde de benim sülalem😅 hiçbiri bana gelmez zaten evim ufak. Mecbur 3 posta.
asiltonunmommysi Emirinannesiiiiiii bebek mevlütü heralde bahsettiğin bende 40ı çıktıktan sonra yapayım büyümesin istiyordum ama kış olduğu için yazı bekliyorum, bahçede kendi aramızda okuruz falan diye. Gelen geldi zaten uzak kişileri toplamayayım ama bi yasin falan dağıtırım dedim