cemreninnannesii Nesli06 9 aylıktan beri koltuk kenarından gidiyor desteksiz ayakta duruyor ama yürümüyor 13 buçuk aylık 18 aya kadar normal
Srhtzlyh Nesli06 benim kızım her şeyi geç yapıyor anasına çekmiş zaar🤭 7 aylıkken döndü, 9 buçuk aylıkken emekledi, 10 gün sonra yaşına girecek emekliyor hâlâ yürüme gibi bir çabası yok şuan
Minikmucizemmmmm Nesli06 18 aya kadar normal diyor uzmanlar zaman tanıyın kasmayın derim benim oğlum 10 aylıkken emekledi ki çoğu uzmana göre 6-9 ay emeklesi beklenir bende biraz dert edindim ama 14 ayda bir yürüdü tutana aşk olsun 😁
Angel_45 Nesli06 Bu arada 17 aylıkken yürüdü demiştim ya 13 aylıkken emekledi 15 aya girmeden destekli tutunarak gidiyordu sıralamaya başlamıştı yani telaş etmeyin
Nesli06 MelekSubasi ama bi yerden tutunupta gitmiyor 🤦🏼♀️ Kollarından tuttuğumda yürüyor ama hemen yoruluyor 🙄
Mertecem Sametbebek emekliyor ayakta duruyor koltuga tutanarak yuruyor ama bagimsiz bir adim bile atmiyor
Aselask34 Nesli06 canım benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor😄doktorumuz bi sorun olmadığını ve 2 yaşa kadar normal kabul edildiğini söyledi