cansu67cinkose Gelincik06 merhaba benim oglum 8 kg bende 4 numara kullanyrm bio natural aliyorum normal sleepy naturalde 4 numara daha kucuk kalibi sıkıyor
1bebek1annee Gelincik06 8buçuk kilo oğlum,4 numara kullanıyordum çok iz yapmaya başlayınca 4+ kullanmaya başladım.
[silindi] Gelincik06 Bebem 11 kilo 5 numara kullaniyorum ama 10 kiloykende 5 kullaniyordumm ben. Sleepy lastik yeri cok sıkıyor diye buyuk almıştım su an tam oluyo
BirAlparslanAnnesi Gelincik06 birazda bebeğin baldır bacak yapısıyla da alakalı sanırım oğlum 12,5 kilo molfix 6 kullanıyordum şimdi slepy 6 aldım
Gelincik06 cansu67cinkose Aynen lastik izleri cikiyor ben mi yanlış dusundum dedim de bio degil bizimki
Gelincik06 cansu67cinkose Sizlerinki erkek oldugu icin belki de erken gectiniz 4 e bizimki yeni sikmaya başladı sanki
Tazeanne00 cansu67cinkose sleepy bio naturel normal arasında fark var mı canım sleepy naturel kullanıyorum da
esraeerdogann Gelincik06 bebeğim 9,5 kilo 6 kullanıyorum rahat etsin diye abartıldığı kadar da büyük değil 5+ bile bacaklarına lastik izi yapıyor
cansu67cinkose Gelincik06 bezlerin boyunu uzun genisligini kisa yapiyorlar potluk oluyor aslinda 4 numarada oyle kilolu bir bacak yapisi yok ama bezler iz yapiyor sıkıyor cokda bantlarini sıkı bantlayınca
cansu67cinkose Tazeanne00 bezin dokusu farklı sadece pudramsi yumusak bio natural kalıp olarakda genis ve uzun sleepy naturale gore
sokomel 11,6 kg. 5 numara kullanıyorum uzun zamandır. ama bizimki külot bez. ben sleepy nin normal besini hiç sevmedim kullanmadım külot bezi iyi. normal bezi lastikleri kesiyordu.
Prensesim-1902 Gelincik06 benim kızım da 8 kg 5 numara biraz lastikleri sıkıyor slepy bezlerin kalıpları küçük ve lastikleri de çok sıkıyor 6 numaraya geçiş yapacağım bu gidişle diğer bezler de pişik yapıyor