hilalkbdy Kızım 5ay 23 günlük geceleri 1.5 veya 2 saatte bir kalkıp mama yiyip uyuyor nasıl bıraktırabilirim ? Mamayı 90-120 Cc içiyor bazen 120 cc bitirmiyor 6 aylık olucak artık gece beslenmesini ıraksın uzun uyuması gerekıyor nasıl yapıcam bilmiyorum
GiybetReis hilalkbdy genelde 9. Ay dan sonra kilo alımı iyiyse öneriyor doktorlar gece beslenmesinin kesilmesini. Ki henüz 6 ay ek gıdaya bile yeni yeni geçiyor o yüzden gece beslenmesini keserseniz aç kalır muhtemelen.
Zeynebinannes hilalkbdy benim kızımda sadece mama içiyor 5 aylık 12-1 gibi kendim uyumadan bir daha veriyorum 120-150 arası içiyor sonra 5-6 ya kadar içmez. Bir ara 3 gibi de kalkıyordu emzik vererek tekrar uyumasını sağladım emzik kullanılıyorsa işinize yarayabilir
GiybetReis hilalkbdy bazı bebekler bi içiyor 150cc 4 saat acıkmıyor. Kimi 90 içiyor 2 saate bi acıkıyor az ve sık yiyor..
hilalkbdy GiybetReis evet işte benim kızımda böyle bende bu duruma alıştım fakat şimdi 6 aylıkken nasıl olucak nasıl yada ne zaman bırakacak bu durumu anlamadığım için
hilalkbdy Zeynebinannes bende yatmadan veriyorum ama 120 zor içiyor bende anlamıyorum o yüzdende sürekli kalkıyor 😢 emzik var emziksiz uyumaz denedim bir kaç kere acıkıyor uyumuyor mamayı içince uyuyor 🤷♀️
Turunckafam Bu gece beslenmesi nedir😔 ben misal şimdi verdim saat biR . 5 yada 6 da bidaha veriyorum o uyurken.. ⅘ saat ara ile oluyor kızım 11 aylık kesmem mi gerek kaç saat aç kalabilir ki…
Zeynebinannes hilalkbdy alışkanlık olmuş o zaman ek gıdaya başlamanıza az kalmış belki o zaman düzene girer inşallah