Yagmur1 Kızlar oğlum 5 gün sonra 4 aya girecek siz bebişlerinize anne sütü dışında birşey veriyor musunuz
Ayaniz Yagmur1 4 ay 17 günlük. Anne sütü vermiyorum sadece geceleri emiyor gün boyu mamayla besleniyor oyuzden 5 ayda baslamayı düsünüyorum..
Burcu582 Yagmur1 benim oğlum 4 ay 11 günlük sadece anne sütü veriyorum 6. Ay ek gıdaya başlayacağım inşallah
omeriminannesi Yagmur1 4 ay 4 günlük sadece anne sütü veriyorum suda ağzını islatacak kadar veriyorum midesini boş yere suyla doldurmaya gerek yok:)
Asyaglck Benim kızım 4 ay 2 günlük su veriyorum havalar cok sıcak olduğu için ayrıca yaz geldiği için tüm yaz meyvelerini tattırıyorum erik çilek muz. Her zaman olmasa da ara ara vermeye başladım bu hafta geçsin kendim yoğurt yapıp yedirmeyi düşünüyorum
Asyaglck meltemineLduru bence 5.ayında veririm ben cünkü artık eliyle tutup oyuncaklarıyla oynmaya başladı 5.ayında tam kavrar diye düşünüyorum
meltemineLduru zubeyde_vs1 ne kadarlik bebegin. Evet uğraş olur hemde eline bende bidaki ay vermek istyorum erken mi acaba. Suan 3 ay 10 günlük .
MrymAda Bizde yarın 4 aylık olucaz sadece anne sütü alıyor bugün aylık kontrolümüz vardı ek gıdaya 6. Ayda geçicez
Prenseslerinannesii Bizde bugun 4 ayimizi doldurduk sadece anne sutu ile besleniyor bebegim bugun kontrolumuz vardi 6ayda ek gidaya gecicez insallah ☺️
Elifcik34 Bizde 4 ay 11 günlüğüz sadece anne sütü alıyor 6. Aydan önce bi şey vermeyi düşünmüyorum., 6.aydada sebze ile blw usulü başlamayı düşünüyorum