GoktugTkn Eşim pozitif çıktı cumartesi günü grip gibi başladı bugün test verdi iş yerinde biri pozitif çıkınca 2 doz asılı ben aşısızim ve 11 aylık bebeğim var emziriyorum şuan bizde bsey yok maske taktım ama 2 gün evin içindeydik bulaşma olmuş mudur bilmiyorum napmam lazım geçirenler bana yardım edin korkuyorum
Snowglobe GoktugTkn öyle değişik Bi şey ki. Bulaşmıştır ya da bulamamıştır diyemem. Biz eşimle temaslıydık ama ona geçmedi bana geçti. Benden de eşime geçmedi. Geçmiş olsun üstte kalsın. Ben ağır geçirdim hastane de yattım hamileydim. O yüzden yardımcı olmıcam geçmiş olsun. Üstte kalsın
ShineThunder GoktugTkn bol c vitamini takviyesi alın. Ve lütfen aşı olun. Hele kş emziriyorsanız, siz aşılanırsanız bebeğiniz de antikorlanır❤️ Ama endişelenmeyin, bazı hanelerde eşlerden biri pozitif diğeri negatif olabiliyor. Kendinize çok dikkat edin🥰
Ates123 GoktugTkn insallah degilsiniz dir bence degilseniz aşı yı tamamlayın sonuçta emdirdigin için bebege de antikor gidiyor hem onuda korumuş olursun ben hepsini yaptirdim emdiriyorum 15aylik
Tugcee11 GoktugTkn önce bebeğim pozitif çıktı sonra ben iki gün sonrada eşim. Çok şükür ayakta atlattık bebeğimden çok korktum bişey olacak diye ama doktorlar korkulacak bişey olmadığını bizden daha çabuk atlatacağını söylediler ondan değil kendinizden korkun dediler. Çok şükür atlattık. Sizde dikkatli olun beslenmenize dikkat edin c vitamini tüketin ve kendinizi dinleyin bi belirti görürseniz test verin bebeği maskesiz emzirmeyin kendinizi sürekli dezenfekte edin. İçinizi ferah tutun
EJI GoktugTkn valla bulaşmayınca bulaşmıyor. Eşimin ateşi çıktı önce üç gün ben bebeğim ve eşim aynı yatakta yattık üçüncü gün şüphelenip test verdi eşim sonuç pozitifti. Bizi hemen annemlere bıraktı. Filtasyondakilwr boşuna gitmişsiniz başka yere çoktan bulaşmıştır size dediler ama bir şey olmadı bize Allah a şükür bulaşmadı.
GoktugTkn Teşekkür ederim inşallah belirtisiz oğlumla atlatırız biz eşimi üşüttu sandık ben onu ovdum falan bulaştıysa yapcak bsey yok napalim bu durumu atlatalim aşı olurum oğlum biras büyüsün die bekledim emzirdim için endişelenmiştim başlarda aşı ya
manicurist GoktugTkn ilk erkek kardeşim oldu test verdi pozitifti girip gibi başladı sonda öksürüğe çevirdi ertesi gün annemle babam test verdiler annem pozitif babam negatif çıktı babam salonda yatıyor annem tek başına yatak odasında kız kardeşimle ben test verdik negatif çıktı Ama belirtilerimiz devam ediyor bende boğaz ağrısı var baş ağrısı burun akıntısı fazlaca kulaklarıma çok hafif vuruyor 9 aylık kızım var birde oda çok huysuz hiç durmuyor çalışıyorum bide cumartesi yılbaşı nedeniyle kapalıydık dün gidemedim bugünde gidemedim yarın tekrar test vericez kız kardeşimle duruma göre çarşamba işe gidicem ama kızıma bakıcak kimse yok kız kardeşim negatif cikarsa evde hangi birine bakıcak kahvaltı yemek evi toparla derken o kadar durmaz bile raporda vermiyorlarmış negatif olan kişilere 🙄
manicurist GoktugTkn turşu çok iyi geliyormuş üst komşumuz da olmuştu corona annemede gonderdi sagolsun bugun