HappyKids Canımız annelerimiz, yeni yıla özel düzenlediğimiz çekilişin kazananlarını belirledik. Annelerimizi tebrik ediyor, ödülünü mutlu günlerde kullanmasını diliyoruz. 💜 1.Kazanan: dilaraltun98@gmail.com 2.Kazanan: efemelisa452@gmail.com 3.Kazanan: fuldennks@gmail.com 4.Kazanan: ebr.gcl1@gmail.com 5.Kazanan: sevimtopcu94@gmail.com 1.Yedek:Demet.yldz@outlook.com 2.Yedek:firdevsoguzoglu@icloud.com
Mom54554 HappyKids kız Firdevs çekilişte sendemi vardın 😀 hiç aklıma gelmemişti katılacağın🤭 @Firdevs167 tebrik ediyorum 🌸💕 Tüm kazanan anneleri tebrik ediyorum 🌹 ben çekilişe falan pek inanmam 😅o yüzden katılmıyorum
Sarikuzumalp Mom54554 Bence inanmalısın 3 kez çekiliş kazandım inanmazdım bende katıldım çıktı şansa 😁
Mom54554 _Covidondokuz9 aynen 😁ben yurt dışında yaşıyorum eğer katılıp , kazansaydım burda forumda sevdiğim annelerin birine verilmesini söylerdim , böyle bir şey mümkün ise tabi 😀
Biricik_11 Nik_mik_yok Firdevs yöreoglu olarak okuyorum zihnimde öyle yer edindi forumun unutulmaz annelerinden😂😂diğer kazanan anneleri de merak ediyorum kimler acaba 😂