bebekarven İyi akşamlar bebeğim yoğurdu kaşıkla verdiğimde hemn püskurtuyor 8 gün oldu hala aynı acaba biberona katip vermemde sakınca var mı
Storymoon bebekarven bebek kaç aylık blenderden geçirin pürüzsüz olsun fazla yoğun olmasın biberonla verebilirsiniz
ShineThunder bebekarven yemeği püskürtmek aslında bir gelişim adımıymış❤️Kaşık biberonlar var onla denerseniz belkİ faydası olabilir
Babyisot bebekarven Sebze meyve filesi diye geçiyor sanırım tam ismini bilmiyorum onun içine koyup da verebilirsiniz delikli emdikçe ağzına geliyor
Mrv38 Ben yoğurdu direk vermeden önce içine meyve püreleri katıp tatlandırmıştım bide öyle deneyin isterseniz🌸
28minikdnym bebekarven içerisine elma yada armut rendeleyip eklerseniz keyifle yiyebilir ben ilk tattıracağımda o şekilde vermiştim 🌺
Zlm bebekarven bence öyle vermeyin sonuçta bunlar ek gıda çocuğu ve zamanla biberonun hayatlarındaki yeri azalıp kaşığın artacak bence içine birseyler koyup verin
Serapdnz bebekarven bence önüne koyun ben öyle yapmıştım bizimki de aynı yapıyordu önüne koyunca mıncıkladı oynadı vurdu sonra ağzına götürmeye başladı yavaş yavaş şimdi parmak batıra batıra yiyor 😅