Baby01 Bebeğiniz kaç num ayakkabı giyiyor.Halası kızıma yaz için ayakkabı alacak da şuan 1 yaşında 19 giyiyor.1.5 yaşında kaç giyer bilemedim
kenankaan Baby01 ayağının santim olarak ölçüsüne göre değişebilir numara. Kız erkek bile değişiyor. Bizim oğlan 22 giyiyor 18 aylık, ama aynı gün doğan arkadaşım kızı 20 giyiyor
Tuba Baby01 her çocuk farklıdır.. benim büyük oğlum 11 aylıkken 20 numara giyerdi. Aynı ayakkabıyı küçük oğlum 16 aylıkken giyiyor😅 abisi 1,5 yaşındayken 23 numara giyiyordu, küçük oğlum ise 18 aylıkken (yani 1,5 yaşındayken) muhtemelen daha 20/21 giyer.
Deletedmom484545 Cigdemino benim oğlum 3 yasında 25 giyiyor zayıf falan mı benim oğlum ya niye öyle oldu suan
Umay_ Baby01 benim kızım da 1 yaşında 19 giyiyordu. Şu an tam 1.5 yaşında, 21 oldu ayak numarası spor ayakkabıda😊 ben 22 aldım o da hafif bol olmakla birlikte giyemeyeceği kadar da bol değil rahat giyiyor.
Angel_45 Baby01 21 giyiyoruz biz oğlan TM oluyor ama cm bı ölçün vicconun ürün ozelliklerinde mi ne yazıyordu bı bakın bir numara yada 2 numara büyük alsın ona gore bence biz yazın bir yaşında 19 giyiyorduk