Boncuk21 Kızlar 1 ay önce doğum yaptım MEB de kadrolu öğretmenim . Herhangi bir doğum parası vs alıyor muyuz ? Eğer alıyorsak Nasıl bir yol izlemek lazım?
Wanderlust Boncuk21 ptt den 300tl yatiyor kaymakamliktan veya e devlet uzerinden basvuru yapiyorsunuz 2 yil icinde herhangi bir zaman yapilabilir basvuru sonrasi 2 ay suruyor yatmasi da
Storymoon Boncuk21 250 tl sigortadan yatıyor 300 tl çalışma bakanlığından pttye yatıyor e devletten başvuru oluyormuş ama benim eşim ikisine de gitti direk başvuru yaptı
Fatmaguloran Boncuk21 300₺ için ilçe milli eğitime nüfüs kayıt örneği doğum raporu ile başvuru yapılıyor geçen hafta Kaymakamlığı gittim ilçe milli eğitime yönlendirdi onlarda bu iki evrağı istedi. başka para alıyor muyuz bilmiyorum 🤷♀️
1bebek1annee Boncuk21 ben özel bir kolejde çalışıyordum doğuma kadar. Doğum öncesi ve doğum sonrası güzel bir ücret yattı hesabıma ama kadrolu öğretmenler için de geçerli mi bilmiyorum. Ama sgk’lı olduğunuz için yatar diye düşünüyorum. Doğum ve süt parası dışında yatmıştı.
Papatya58 Wanderlust Storymoon E devletten nasıl başvuru yapıyoruz? Ne yazmamız gerekiyor? Ücretsiz izindeyim şuan o zaman da başvuru yapabiliyor muyum? Çok soru sordum 🙂
Wanderlust Papatya58 e devletteki kismi bilmiyorum ben kaymakamliktan gittim belge fln goturmustum ama cocuk zaten sistemden cikiyor gerek yok dedi 2 dkda sadece benim tc istedi basvuruyu yapti. Istediginiz zaman yapabilirsiniz ben ise dondugumde yapmistim
Storymoon Papatya58 e devletten bilmiyorum burda bi arkadaş söylemişti ondan duydum bende ben normalde gidip başvuru yapman lazım diye biliyorum alabilirsiniz tabiki
Barlas35 5 ay önce doğum yaptım kadroluyum. Sadece 300 tl olan para yattı. Bunun dışında bir şeye yatmıyor. İzniniz devam ediyorsa her ayın 15 inde net maaşınız yatar. Ben rapor almıştım raporda da maaşım yattı. 2. Dönem artık başlayacağım
Boncuk21 Barlas35 o 300 TL için nereye başvuruyoruz ? E devlette başvuru yapacak bir yer bulamadım 🤷♀️