yusufmertmom Kızlar 2 aylık oğlum normalde memeden ayrılmazdı şükür biraz uyumaya başladı. Mama + meme şeklinde besleniyoruz. Birkaç gündür emerken kendisini geri çekip tekrar emiyor 2-3 dkda bir böyle. Sebebi ne olabilir ?
Bilgebykl yusufmertmom ayni zamanlarda tazyik nedeniyle yasamistik meme reddi, memeyi sıktıgınızda boyle tazyikli fiskirarak mi cikiyor sut? Ya da bebek emerken yutmayi yetistiremeyip tikanacak gibi oluyor mu?
Aag yusufmertmom Arkadaşlar yazmışlar genelde tazyik yüzünden olabilir onu iyice dinleyerek anlarsın sütün geliş sesi duyuluyor 😅duruma göre makas şeklinde sık öyle emsin bebiş ama asıl atak haftası olabilir genelde o zamanlarda oluyor.öyle ise sabırlı ol baktın uyanık iken emmiyor mayışık iken uykulu yada uykuya dalıyor ya kucağında o ara ver memeyi aç kalmaz inş🤲🏻
yusufmertmom RuzgarMommys gazı olduğunda biliyorum canım gaz değil ama süt tazyik konusunda da çok bi sütüm yok bilmiyorum ondan mı. Memeyi ilk verince mi oluyor emmenin ortasında mı fark eder mi acaba
Minigimm16 yusufmertmom herşeyden önce biberonu bırakman lazim bende yaptım aynı hatayı biberon meme reddinin ilk sebebidir
RuzgarMommys yusufmertmom Tazyik yada bazen cok cok cekiyorlsr birden yutamiyorlar hepsini ondan duraksiyor olabilir. Tazyik emmdikce azalir basta olur
yusufmertmom RuzgarMommys oyun oynar gibi yapıyor canım ama daha önceden memeden hiç ayrılmazdı ondan şaşırıyorum
RuzgarMommys yusufmertmom olsun pes etme oynasın gülsün sen yine ver ağzına emer hoşuna gidiyodur simdi farkındalığı artmaya başladı. Sende buarada süt yapici seyleer ye. Cok azsa sütün bestlak damla al kullan
yusufmertmom Bilgebykl bazen fısikırıyor çok sütüm tok zaten ama tıkanma olmuyor hiç emerken de ağlamıyor meme reddinde istememe olunca ağlıyor mu
yusufmertmom RuzgarMommys yiyorum içiyorum yA neler neler. Onu deneyim birde kaçar damla kullandın sen. Rezene de alerji yaptı diye kullanmadık hiç bişey içerisinde rezene olan
RuzgarMommys yusufmertmom Günde 3 kere 20 damla damlatip iciyorum ufak bi cay bardağı suya. İnşallah artsin
yusufmertmom Aag ha tazyik sesi duymuyorum ben hiç , evet atak haftası ortasındayız şuan 😫 uyanıkken de emiyor bazen böyle yapıyor günde bir defa mesela etrafa bakmak ister gibi emiyo geri çekiliyor , mamada veriyorum kız aç bırakmıyorum 😂😂