Minigimm16 Fazla uzatmadan anlatmak istiyorum inşallah beceririm canlarım kziim 5 ay 20 günlük bazı sebeplerden dolayı sütüm varken mama kullandım ve biberonla işte o şöyle dedi bu boyle dedi evet dinlememeliydim ama oldu ne yazikki bian kendimi sanki sütüm yokmuş ve kızımı aç birakiyomusum gibi hissettirdiler sonucunda biberona alıştı 2 hafta kadar meme biberon arasında kafası karışti derken şimdi normal olarak göğsümü almıyor nasıl başa çıkabilirim 2 gündür gündüz hiç biberon vermedim sütümü elimde olan klasik el pompası vardı en basitlerinden onunla sagdim onla verdim kaşıkla az mama yaptım oyle verdim ama gece uykusuna geçerken Cookk huzursuzlandi aşırı katılarak ağladı mecbur verdim bu durumu yasiyanlar ne yapmalıyım elektrikli makine alıp süt mü sagmaliyim yoksa direnip biberonu bı şekil bıraktırmalimiyim bırakır mı ağzına aliyo göğsümü iki kere cekiyo sonra bırakiyo agliyo atiyo kendini normaldede meme aşığı değildi zten ama elhamdülillah 5 ay düzenli kilo su vardı uzun oldu nolur bı yardım yaa❣️
Rizeliii Minigimm16 Gögüs ucunu kullandınız mı peki bibrronun ucuyla hemen hemen aynı ya hani belki onu alır
daisymomm Minigimm16 pes etmeyin bebeğiniz biberonun hızlı akışına alışmış memeden geç geliyor diye öyle yapıyor ufaklık. Siz gerekirse çay kaşığıyla ağzına verin sütünüzü mamaya bırakmaya çalışın
ShineThunder Minigimm16 mamayı da sütünüzü de alıştırma bardağıyla vermeyi deneyin, mümkünse biberon ve emzik hiç kullanmayın. Tentene temas ve duşta emzirmeye çalışın. Asla pes etmeyin. Umarım bebişiniz memeye geri döner❤️
daisymomm Minigimm16 inşallah. Zor ama etrafa kulak tıkayın sütünün varken bebeğiniz süt alsın. Mama kolay şey. Kendinize dert etmeyin ve pes de etmeyin. Bebekler bizi anlarlar bebeğinizle konuşun anlatın 😇
Minigimm16 daisymomm bugün ufacık çocuğu aldım karsima konuşurum bak emmen lazım büyümen lazım diye eşim geldi adam şaşırdı napiyo bu kadın diye🤣 birazda benim fazla stresim var sanırım aç kalıcak ben nasıl çocuğu aç birakirim diye eşim mesela verme mama diret diyo ama ufacık ağlamasına dayanamıyorum kötü anne gbi hissediyorum kendimi
Minigimm16 ShineThunder bugün duşuda denedim saolsun şimdiki yeni evler kutu gibi küvet olsa dedim su doldur yaslan hem kucağında konuş hem emzirmeye çalis duşakabin de pek beceremedim sanırım ☺️
daisymomm Minigimm16 hayır canım sen güçlü bir annesin. Bunu unutma. Bebişler bizi dinler ve anlar pes etme herşey onun için değil mi zaten. Hahaah adamlara kalsa biz tımarhaneye gidecez 😃😃
ShineThunder Minigimm16 duşakabinde yerde oturun, usul usul su aksın üzerinize🥰 orada emzirmeye çalışın. Fb’da Emzirme Akademisi grubu var, adminleri deneyimli emzirme danışmanları, oraya da yazarsanız eminim size yardımcı olmaya çalışırlar😍