Annekizz Yapan varmı kızlar kızımın kulakları kızarmış doktor öyle dedi ama yarın tekrar bakılcak. Anne sütü yada zeytinyağı damlatan varmı
Annekizz Annekizz Derya_nil Derya_nil snowflake Cheddar Deletedmom484545 Saolun kızlar tamam damlatmıcam
Annekizz Bebegimm1 Doktor demedide kuzum hani googleden baktım elim kolum bağlı ağlayıp duruyo haşat oldu
Bebegimm1 Annekizz yarin bi gosterin doktora ben boyle durumlarda doktorumun dedigini yapiyorum saglik bu birde kulak onemli.dedigim gibi ben yapilmamasi gerektigini biliyorum daha kotu olabilir.Allah korusun doktorunuza danisin derim 🌸
biradamavisi Annekizz çok iyi bir KBB uzmanına gidiyorum oğlum iki kez orta kulak enfeksiyonu geçirdi antibiyotik kullanmamı istemiyor zeytinyağı damlat diyor ağrıdığında. Bunu KBB ci diyor yani ben geçenlerde çok ağladı kulağı ağrıyordur diye damlattım.
Annekizz Bebegimm1 Öyle yapcam kuzum yapmadım şuan hiç bişey bide alakasız olucak ama hala çişini yapmadı bu idrar torbasından çıkıyor öneriniz varmı acaba
ReisinKizi Annekizz sakın damlatmayın onlar daha çok ağrıtıyor. Doktor ilaç verir onu kullanın. Vermezse de başka doktora gösterin. Kendimden biliyorum