Erenelif 18 aylık oğlum için oyalanabileceği oyuncak arıyorum bensiz 1 dakika geçiremiyo desem yeridir hiç bir işimi yapamıyorum önerisi olan varsa yazabilir mi 🤲🏼💕
Eysar Erenelif benim kızımda öyle herşeyden çabuk sıkılıyor eski oyuncakları çıkartıyorum arada artık onada kanmiyor mutfak dolaplarında kiler bile sıktı sürekli peşimde parka felan gidiyoruz haftada iki gün eğitici oyuncaklar hiç sevmiyor bende şaştım napicam
Gunesay Erenelif 15 aylık kızım var son bir aydır oyuncakların yüzüne bile bakmıyo. En sevdiği şey parkta kedi kovalamak 🙈
Dilos01 Erenelif bizde 15 aylık olmak üzereyiz bugun hayvan kartları aldım 50 tane icinde resimli şimdiden sevdi meyve ve meslek olanları da almak istiyorum öğretmek amaçlı baska nasıl Kitaplar alabilirim 🥰
antropologanne Erenelif Bu soruyu bugün kızımın kontrolü vardı kendi doktorumuza sordum, cevap aynen şu: Artık oyuncaklar ilgisini cekmez 😂😂
Erenelif Dilos01 büyük sorular kitabım var ona bayılıyor ama oda bir yere kadar süpürge yapıyoruz birlikte farklı şeyler arıyorum 🙂