musmustlu Aleyna_yrn22 sizin bilirsiniz tabi ama sağıp verebilseniz keşke gelişimi için çok yararlı olurdu. Adeti kafanıza takmayın bence şuanda çok erken …bence…
herseyyalantekgerceksen Aleyna_yrn22 gece deneyin uykusunda biz de çok red yaşadık emziği veriyordm emziği tutunca memeyi yaklstriirp emziği yavaşça çekiyordum bir süre öyle devam ettik gece uykuluykrn uykuya dalma esnasında vs
Aleyna_yrn22 musmustlu benim ikisinden de geliyordu hep zorla emzirttim sonra dan sol tarafım da sütüm kesildi tek göğsümde idare ettim ama bıraktı gün sütüm geri gitti beyaz ren olmuştu şeffaf zorla 1 damla çıktı anladim ki kesilmjs
Goksuuuu herseyyalantekgerceksen bende 8 aylıkken oldum şimdi 9 aylık gelen giden yok. Sizin hemen düzenli gelmeye başlamış mıydı
Aleyna_yrn22 herseyyalantekgerceksen malesef benim sütüm yok gitti geri 😔cocumu emzirmeye çok isterdim fakat biri 20 gunlukken diğer göğsümde 2 aylikken kesildi
herseyyalantekgerceksen Aleyna_yrn22 üzüntünuzu anlıyorum bol bol kendinize ve bebeğinize vakıt ayırın ev işi ve huzursuzluk uzak durun
herseyyalantekgerceksen Palestinianbride bir hafta geckme ile devam etti şu anda zaten on buck aylık bebek üçüncü âdet için bir hafta var