yusufokur Herhangi bir profesyonelden uyku eğitimi aldınız mı? Memnuniyet durumunuz nedir?Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Ela_Su yusufokur bende düşünüyorum ama güvenilecek biri nasıl bulabilirim işe yarar mı bilmiyorum birde sürekli hastalıkla uğraştığımızdan her defasında erteliyorum
Asya-smom yusufokur ben aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim memede uyuma ve sallayarak uyuma gibi problemlerimiz vardı hepsi bitti
Tomriss yusufokur uyku eğitimi almadım kendim verdim tamamen araştırmalarımı harmanlayarak yaptım. Öncelikle ayağımda sallıyordum sallanarak uyuyan bir bebekti ve onu bıraktım. Şuan tek desteğimiz pışpış sesi açıktır öğlen uykuları öyle olur o da işime gelir evdeki sesleri bastırıyor en azından ve uykuyu çağrıştırıyor uyuması kolaylaşıyor. Hiçbi şekilde sallanma olmadan uyuyor artık. 4 ay olacak
Asya-smom Esins bizde de emzik almıyordu beş aylıkken aldık eğitimi eğer eğitim alma düşünceniz varsa geciktirmeyin derim çünkü alışkanlıkları oturuyor zaman geçtikçe
yusufokur oğlum 3 ay 18 gunluk suan desteksi, uyumuyor sallama ve emzirme sirasinda uyuyor ve hiç yapmadigi tepkileri vermeye basladi gece uykularinda aglayarak uyaniyor ya da uyuduktan ilk 45 dakika icinde bir daha uyaniyor
erdeminannesi12 yusufokur sizin bebeğinize uyku eğitimi vermeniz için daha erken 4. ay atağından sonra başlayın şuan çok küçük o desteklere ihtiyacı var 4,5 aylıklen falan başlayabilirsiniz
Tomriss yusufokur hayır çok zorlanmadım. Ayağımdan sallamayı bırakmam 6 gün sürdü. Bırakınca popoya pışpışa başladın öyle uyudu bi süre şimdi popoya pışpışta yapmıyoruz. Amacıım kendi başına benim müdahalem olmadan uykuya dalmasını öğretmekti başardım inşallah sizde başarılı olursunuz🤲🏻 Ama tek diyeceğim bolca sabır ve kararlılık. Yani bebeğiniz sizin kararsız olduğunuzu anlamamalı. Anlarsa daha kötü
yusufokur erdeminannesi12 Eğitim için bekleyececegiz 4.5 ayliği ben sadecek bebeklerin egitimlerine olan tepkileri ve sizinlerin icinde bulundugu süreç ile ilgili bgi almak istiyorum
Aaeess yusufokur bende kendim verdim. Ama memede uyuyarak verdim. Saatleri hep belliydi. 27 aylığız hala düzenli uyuyor. Desteksiz uyuyor uzun zamandır. Meme azalınca desteksiz uyuma başladı.
erdeminannesi12 yusufokur ben tek başıma denedim sabır gerektiren bi süreç ben de çok sabırlı değilim açıkçası biraz zorlanınca başlıyorum sallamaya ya da emerek uyuyo yine 10 aylık olmak üzereyiz eğer eğitim vermek istiyosanız benim gibi de sabırlı değilseniz destek almanızı öneririm
Milagrosoreiro yusufokur Biraz geç oldu ama 18 aylık olduk 10 gündür kendi kendine uyuyo.Sallanarak uyurdu ve sallanmayı çok severdi.Bi gün yanına yattım elini tuttum baktım uyudu ben de çok şaşırmıştım.Geceleri de deliksiz uyuyo.
Derinsmommm yusufokur profesyonel yardım almadan kendi araştırmalarımla uyku eğitimi verdim. Profilimde yaptığım her şeyi yazdım bakabilirsiniz belki işinize yarar😊