Bu konuyu ben de haftalarca araştı
Elf0305 bu konuyu ben de haftalarca araştırdım, araştırdıkça üzüldüm o yüzden görmezden gelmek istemedim. Ben de 1 ay öncesine kadar kızımın gözünün daldığını farkettim. Kızım şu an 7 ay 8 günlük. Etraftakiler çocuktur dalar dedi ama ben takıldım. Bazen seslendiğimde tepki veriyordu bazen vermiyordu. Çocuk doktoruna rutin kontrol için gittiğimizde söylemiştim , tesadüf o Esnada da daldı , doktor parmağını şıklattı döndü baktı. Ben de evde denedim bazen baktı bazen bakmadı. İçim rahat etsin diye nöroloji doktoruna göstermek istedim. EEG çekildi. Çok şükür temiz çıktı. Ama ben EEG temiz olup epilepsi olan bebekleri okumuştum içim bir türlü rahat etmedi. Doktora ısrar ettim. Doktor muayenesi sonucu bana göre yüzde 95 sorun yok ama ısrar ediyorsanız MR da çektirin dedi. Ben MR zorlu bir süreç olduğu için beklemek istedim biraz daha gözlemlemek adına. Sonuç olarak süreç 1 aylık bir süreç ve başlangıçta kızımın gözleri günde defalarca dalıyordu , şu an belki ya günde bir kere ya hiç. O da dalmıyor sanki odaklanıyor gibi. Nöroloji doktorunun söylediği şey ise; gözü daldığında telefonunuzun fenerini tutun, gözbebekleri küçülüyorsa sorun yok demişti. Aklımda kalanlar bunlar umarım faydası olur. Rabbim herkesin evlatlarını muhafaza etsin. Umarım sorun yoktur sizde de. Atak dönemiyse ondan da olabilir diye tahmin ediyorum ben.