Tuba-21 Kızlar oğlum 4 aylık bugün kontrolü vardı. Düzeltilmiş yaşı 2 buçuk aylık. Yani 33.haftasında doğdu. Ama dünyada 4.ayı. Sünnet için konuştuk karar verdik bugün doktoruyla. Tamamen bayıltıcaz dedi bi zararı olmaz dimi dedim hayır olmaz rahat Sünnet edebilmek için dedi. Ne düşünüyorsunuz? Tam bayılmayla yaptıran varmı? Bi sıkıntı olurmu oldumu?
Mucizemsin21 Tuba-21 bizde 6 aylıkken olcaz 21 ocakta inşALLAH şimdiden korku bastı beni de yanına almicaklarmış lokal olcak ama bizimki inşALLAH kolay geçer ya
Serenaycaner Tuba-21 benim bebeğimde 3 aylıkken oldu uyuttular tamamen bir sıkıntı olmadı çok şükür çünkü durmadı çok hareketliydi mecbur kalmış doktorumuz
Ulku_06 Tuba-21 Devlet ve Üni Hastahanesinde böyle hep evet. Bize de aynısı dendi. Ve siz olmayacaksınız dedi. Biz de kabul etmedik. Sünnet klinikleri var, 650 TL ye yaptırdık. Uyutulmadı ve aynı odada biz de vardık.
Tuba-21 Serenaycaner bizimki de durmuyo hiç ondan mı dediler öyle anlamadım bi zararı olmaz inşallah ya
Serenaycaner Tuba-21 yani olabilir aslında uyutmaları bir yandan iyi çünkü korkması daha kötü tanımadığı adamlar falan o yüzden inşallah sizinkide bizimki kadar kolay ve güzel geçer şimdiden çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın küçük adamlar 💙
Prenseslergibiydim Ben bebeğimin hep yanındayım. Lokal oldu. Ben genel’i pek mantıklı bulmuyorum 🤷🏻♀️
Ulku_06 Tuba-21 Siz sünnet yapan klinikleri araştırın bence. Özel hastaneler, mesela medikalpark 2000TL fiyat verdi. Ne gerek ver dedik ve sünnet işi ile ilgili klinikleri araştırdık, hep bu fiyat. 650 TL. 2021 Haziran da yaptırdık
Minnakkk Tuba-21 özellikle 0 6 ay arası lokal yaparlar niye genel tercih ettiler ki acaba. Oglum 3,bucuk aylık sunnet oldu ama fıtık ameliyatı oldugu için amelşyat olurken sünnet te yaptılar o yuzden narkoz aldı