Aylanur55 Bugün göğüslerim yumuşak süt yok bebeğim 3 haftalık sürekli emmek istiyor doyamadığı için kısır yapsam süt yapar mı acil yardım veya ekstra bestlak ve komposto hariç ne süt yapıyor 🥺
Prensannesiiiiiiiiii Aylanur55 kısır gaz yapıyor diye biliyorum irmik helvası ,dereotu , badem ceviz ,komposto bol su boza tecrübeyle sabit .
Deletedmom54544 Aylanur55 seni bir posta etiketledim oldu mu bilmiyorum. Orda da süt arttırıcı besinler yazıyor
duyguluanne Aylanur55 benim denemediği şey kalmadı bestlak humana çay pilav yeşillik ama bana sadece tahin helvası iyi geldi şaka gibi ama ne zaman yesem sabah göğüslerim şiş uyanıyorum denedim bir kaç defa ama sonuç aynı kişiden kişiye değişebilir belki ama bende işe yaradı
Ankakusu35 Aylanur55 dut kurusu da çok etkili aktarda satılıyo alıp kaynatıp suyunu içiyosunuz bende burda öğrendim ve bana çok faydası olmuştu
hankardeslerr Aylanur55 Bulgur pilavı efsane süt yapıyor canım. Boza bide çok etkili + dereotu, bol su iç. Bana patlamış mısırda çok süt yapıyor. Bide stres yapma sütüm azaldı yetmiyo dedin mi gerçekten süt anında azalıyor
Yerfistigininannesi Aylanur55 1bardak sut 10findik bi hurma bi gun kurusu erik bi ıncir 1yemek kasigi yulaf yarim cay kaşığı tarçın blendirdan biztla iç baya faydasini gördüm ben
Ankakusu35 Seyda45 evet yiyordum bazen canım isterse genelde süzüp suyunu içiyodum ama ikisi biraz fazla geliyodu bana ☺️