Asalet Dün tedarik edilemedi banka bilgisi eklenmesi yazıyordu banka ibanımı girdim E devlete Bugünde teslim edilebilir yazısı çıktı. Evemi teslim edilecek kızlar sizce PTT ödemelerinde kayıt yok banka hesabımda boş
tubbaaa Asalet kaç günde çıktı acaba canım 29 aralıkta yaptım bende başvuru hala süreç devam ediyor diyor
BalKizimElisam Asalet 2 yildir basvuru yaptim. Başvuranı olduğunuz veya başka başvuruda beyan edilen kişiler arasında olduğunuz süreci devam eden başvuru bulunmaktadır. Yeni başvuru yapamazsınız yaziyor. Sonuc yok yani ortada.😏
Asalet tubbaaa 30unda yaptım 2 günde çıktı canım ama üstüme ev vs hiçbişi yok kirada oturuoduk bide eşim uzaklaştırma altında 6 ay ondan şiddet var die çıktı sanırım
herseyguzelolacakk Asalet çok geçmiş olsun canım senin adına çok sevindim 🙏🏼 Sosyal yardım başvurusu diyince başka bişey çıkıyo bende. Tam olarak böyle mi yazıyosun e devlete
herseyguzelolacakk Asalet yazıyorum canjm ama büyükçekmece belediyesi çıkıyor o da beni direkt uygulamadan atıyor. Başka çıkmıyor 😏
Asalet Rizeli53 olayları anlattım boşanma sürecindeyim bir çocuğum var eşim uzaklaştırma altında anne sütü veriyorum çalışamıyorum
Asalet BalKizimElisam o pandemi sosyal destek canım onda bnmde süreç devam ediyor dio bu diğeri yarın pttden çekicem aradım çekeblrsnz dediler
Asalet BalKizimElisam bu yeni çıkan sosyal yardım ama 2 hafta süresi var sizin dediğiniz pandemi destek o değil bnmki başka 1600 olan bnmki ama 400 tl çıktı bunada şükür annemlerin ev kira değil ondan sanırım şuan annemler E kalıyorum ikametgahım buraya bağlı annemlerin malları var baya onlar gözüktü sanırım
BalKizimElisam Asalet e devletten ne diye basvuru yapabiliyoruz baslik ne daha dogrusu ? Bu arada bilgi icin tesekkurler 🙂🌷
Hafsazeyenep Asalet bende başvurdum 2 gün önce bugün sonuçlandı gıda yardımı yazıyor bizde kaymakamlığı ardık size msj gelcek bankadan çekçeksiniz dedi sizedemi öyle oldu nasıl oldu