Ebru_1990 Merhaba hanımlar bahçelievler ve yakın bölgesinde ilgi alakasından memnun kaldığınız doktor öneriniz varmı ??
Nslacar Ebru_1990 bağcılar medilife sadiye hanım çok tatlış bir doktor teyze kendi torunu gibi sever bebişleri ilgili ve bilgilidir 5 aydır ona gidiyoruz hep 50 yada 60 sanrm muayene ücreti bzm anlaşmamız var ondan az veriyorz ama o civardadır
Cagatayinannesi Ebru_1990 medicalpark pınar balgoz ergül var ben doğduğundan beri ona gidiyorum memnunum
Zeynepdagdelen Ebru_1990 bebeğim 3 aylık ama öncesinde elltimin kızı 9 yaşında onu la büyüdü sanırım 90 tl
Ebru_1990 Hatiicee bizde pınar hanıma gidiyorduk özel sağlık sigortamız bitti ücreti fazla olduğu için devam etmeyi düşünmüyorum
Ayaniz Cagatayinannesi aynı doktora gidiyormuşuz:) bende doğdugundan beri pınar hanıma gidiyorum tavsiye ederim🌸
Minnakkuzum İstanbul pediatri çocuk sağlığı ve hastalıkları merkezi var metroport avmye yakın sayılır. Ataköy civarında da Özlem karahasanoğlu var. Güzel ilgileniyor.
Cagatayinannesi Ayaniz doğum yaptım orda pınar hanım ilgilenmiş odamıza geldi çok ilgili gördüm devam ettim 😊
Ayaniz Cagatayinannesi bende bahçelievlerde oturuyorum bebegim ilk dogdudunda tavsiyeyle gitmiştim.. hem ilgili hemde relax bi bayan .. bazende ciddi ama hoşuma gidiyor ciddiyeti:)
Tazeanneee Ebru_1990 safa hastanesi Zuhal hanıma gidiyorum muaneye ücreti 90₺ ama çok iyi Bi doktor görümce in oğlu 6 yaşında doğduğundan beri hep ona gidiyor
Lehrerinn Ben de bekleyeyim şurda🤗 acil doktor değiştirmem lazım. Mega medipol e gidiyoruz ama ilgi sıfır🤦🏻♀️ Medical park pınar hnmdan memnun musunuz acaba
Pafuli Ebru_1990 Mehmet Çelik, Kadir Has’ta özel muayenesi var.Bir sorun olduğu zaman her zaman ulaşabileceğiniz bir doktor.