Nartanem 2buçuk aylık kızım geceleri çok sık uyanıyor.. ben mi abartıyorum acaba.. örneğin gece 12de uyudu 02:30 da uyandı emzirme altini degisme vs derken 3 de uyuduk sonra 05:30 da uyandı sonra 07:00de ve 07de 4 dk emdi okadar... gündüz hiç uyumadığından gece daha uzun süre uyusun istiyorum nasıl uzatabilirim? Yoksa normal mi?
NaimeYilmaz Nartanem bıraz sık kalkıyor. Daha fazla memede kalmasını sağlarsabız belkı daha derın uyur. Gece alt almadan deneyeblrsınız 1 öğün atlayablrsınz
LivaLiva Nartanem bizde 50 günlüğüz akşam 9 da bi uyanıyor ertesi gün sabah 7 ye kadar uyumuyor ve ne yaptıysam uyutamıyoruz ne yapacagımı sasırdım artık gündüzde hemen uyuyor neden uyumadığını bulamıyoruz
Emelimsi NaimeYilmaz benin kizim gece altini baya islatiyor bez dolu oluyor, kivrandigi icin de bezini degistiyirum mecbur sobra kivranmasi geciyor sanki
NaimeYilmaz Emelimsi derin uyumuyor demek benm oglum 3 saatte bı cok ıslatır ama gece derin uyudugu ıcın pek yapmaz o yuzden ıcım rahat oluyır
Nartanem [bilinmeyen] gunduz bebek arabasibda evde dolastiriyorum 3 kere falan uyuyor ama 20 dk maks yarim saat.. ordan yerine alip koymaya korkuyorum belki yerine koysam daha uzun uyur:( bu uyku beni cok uzuyor:(