B896 Kızlar 4 ay 15 günlüğüz ve mama ile beslendiği miz için tadım Lara başladık arada yogurt verdiğğm oluyordu bi sorun yaşamadık cicibebe verdim şuan yavuc tayız ilk günümüz mevsimi olan öneride bulunur musunuz neler vere bilirim iki gün sonra muz veriyim diyorum sizce
Ttugbaa B896 bence muz için ve cici bebe için erken canım bizde bu gün gittik 4 ay 10 günlüğüz başlıcaz bakalım 1 hafta boyunca sadece tadım yaptır dedi elma artmut havuç pureleri falan çay kaşığıyla vericem muz için erken diye düşünüyorum ben kendimce çok lifli bi meyve oldugu için
sadeturkvatandasi B896 cici bebe bir besin değil abur cubur, bir sürü tattıralacak şey varken onu vermeyin bence gereksiz şeker yüklüyorsunuz vücuduna. Armut, elma, avakado, bunlardan tattırabilirsiniz ilk aklıma gelenler.
Tess07 B896 cicibebe 4 5 aylik bi bebek için çok erken günah minnacık zaten midesi cici bebenin icinde çok fazla karışım var
Eylul-sena-33 Ttugbaa canım bizde dört ay 8 günlüğüz bişey sorucam bebeğin dönüyormu birde eline ufak oyuncak verince tutuyormu tutma isteği varmı bizimkinde hiçbiri yok henüz :(
Seydaylc_ Kaç kilo acaba bizimki de 4 ay 14 günlük 7 kilo kilosu çok güzel bişey verme dedi illaki vermek istiyorsanız 5 aylık olduktan sonra irmikli muhallebi danino falan evde yapabilirsiniz dedi ve mevsim meyvelerinden 1,2 damla yatırabilirsiniz dedi
Eylul-sena-33 Seydaylc_ merhaba bizde dört ay 8 günlüğüz bişey sorucam bebeğin dönüyormu birde eline ufak oyuncak verince tutuyormu tutma isteği varmı bizimkinde hiçbiri yok henüz :(
Eminos Seydaylc_ 4 ay 17 gunluk en son 8200 du 4 aylik kontrolundeyken bende ufaktan başladım suzme peynir az yogurt bugun tam bugdan unundan zeytinyagli corba yaptim az bisey minik kaseyle
Seydaylc_ Eylul-sena-33 inanılmaz herşeyi tutmak istemiyo hatta bezen emerken elini ağzıma sokuyo parmaklarını tek tek opturuyo ama hala dunmuyo yatarken popsunu kaldiriyo bundan sonraki aşama zaten dönme ve kucakta yatarken bı anda ayaklarını atiyo ve aşağı iniyo
Ttugbaa Eylul-sena-33 tam tur dönmüyo canım düz yatırıyorum mesela yan dönüyo sonra bi bakıyorum tam dönmüş ama kolunun birini alamıyo 1 aya kalmaz onuda alır tutma isteğide var oyun halısındaki otucaklarını tutuyo mesela kaba seyler vermeyin eline ince olsun rahat kavrasın
Seydaylc_ Eylul-sena-33 ama başlar yeni yeni biliyosun ki her bebek farklıdır o yüzden biraz zamana ver bence ve bebeğimle oyun oynayıp onunla kanusuyomusun bunlar çok etkiliymis ayrıca aynaya baktırabilirsin biraz bebekler aynayı çok seviyo
Seydaylc_ Eminos hmm kaç kilo doğdu peki bizimki 2.600 doğmuştu hatta bilirsiniz bebekler 5 aylarına gelince kilolarını 2 ye katliyomus bizmkisi 3 . Ayında katladı
Eminos Seydaylc_ 4300 gr 54 cm doğdu normal dogum valla iri bebek olunca istiyor biz yerken cirpiniyor bende ufaktan verdim 2. Bebegim