Deletedmom99886 Aylns Baby me almayın kaç sabahtır oğlumun altına geçiyor pişman oldum gündüz takacağım artık sadece. Minies de çabuk sarkıyor bana göre ikisi de sadece gündüz takılır gece bezi gibi değiller
Semaertgrl Aylns baby me ilk dogdugunda aldım hastane de beni rezil etti hemen dışına çıkartıyor 4 takım götürmüştüm hepsi ıslandı berbat bez
Ikra-5561 Deletedmom99886 sleepy kullanıyorum ben ve ıstısnasız her kaka yapışında sızdırıyor.molfixsi tek geçerim bu konuda
RainOverMe Minies sankı daha ınce ama kullanmadım, gece için baby me bence uygun degıl yani 10-12 saat baglı kalacaksa. Gunduz bezı olarak kullanılabılır
Egelim Prima kullanıyorduk, artan fiyat artışından ötürü minies alıp denedim öneri üzerine ve çok memnun kaldım. Geceleri prima kullanıyorum yine veya dışarı çıktığımız zaman garanti olsun diye, gündüz minies.
Busraerkacan Baby me harika bu kötüleyenleri anlamıyorum diğer bezler 2 3 çiş hapsediyorken bu 4 5 çiş hapsediyor sarkma yapmıyor sık değiştirmeye gerek kalmıyor kötü koku salmıyor ben mavi paket aleoveralıyı kullanıyorum gayette memnunum baby turco ve prima hariç hepsini denedim
ozsez85 Busraerkacan baby me aloevera kullanıyorum ve çok memnunum, prima aktif bebekten geçtim ve ciddi anlamda bir fark göremedim , sadece prima daha ince. Sızdırmazlık olarak ikisi de geceden sabaha aynı.
herseyyalantekgerceksen Aylns Doğduğundan bu yana baby me kullandm beş numaradayz henüz hiç bir sıkıntı yaşamadık elhamdülillah WC öğrenekadar baby mt almaya devam edecm inşallah
herseyyalantekgerceksen Baby meden önce yenidoğan Prima kullandm en az Prima kadar kaliteli ya da daha kalitelidir bile derim
egelsenkonuss Ikra-5561 molfixin peki 52526373 kat artması 🤦🏻♀️ sleppy bio natural aldım Molfix kalitesi kadar iyi. Ama aklım hâlâ onda
kutgun Aylns her iki bezde gündüz bezi geceye dayanamazlar prima haricinde tüm bezler sarkıyor ağzı yüzü kayıyor ama mecburiyetten baby me kullanıyorum pişik vs olmadı gece ve dışarı çıkacağım zaman prima