ReisinKizi Bu bilekliği satarken fiyatı nasıl oluyor kızlar? Normal bileklikler gibi aldığımızdan düşük fiyata mı bozuyorlar, sade Bi bileklik olduğu için bilezik gibi fazla işçilik yoktur diye düşündüm. Bilenler var mı???
neler_oluyor-hayalde ReisinKizi belli bir sğre cartierde çalıştım pek fazla düşüş olmuyor canım. ama o kadar degerli bir künyeyi neden bozdurur ki insan😌
Vanilya ReisinKizi Benimkinde taş var. Sordum mesela başka bişey ile değiştirecektim değer kaybeder mi diye kaybediyor dedi fiyat falan girmedim artık. Ama sıkıldım ya bundan da
ReisinKizi neler_oluyor-hayalde evet bozdurmak şu an bana da mantıklı gelmiyor ama öğrenmek istedim yine de. Sağolun.
ReisinKizi Vanilya benimkide taşlı, evet insan aynı takıyı takmaktan sıkılıyor bir süre sonra bende değiştirmek istiyorum. Değiştirmek yerine çeşit çeşit alabilsek 🤩
Vanilya ReisinKizi 😀😀😀 Ben de çok sıkıldım diyorum ki Biraz para biriktireyim başka bişey alırım. Taşlı olması değer kaybettiriyor sanırım. Takmayı seviyorsan ama canım. Ben takmayı sevmiyorum kızıma altın alıp koyayım da diyorum. Sonra okuldu vs di lazım olur
ReisinKizi Vanilya ya ben şimdiye kadar altın takmazdım sevmiyorum diye her şeyimi de bozdurmuştum son zamanlarda bir altın aşkı geldi 😂 dorika model bileklikler çok hoşuma gidiyor. Aslında cartierle beraber de hoş duruyor ama ikisinden biri olacak artık. Takmayı sevmiyorsan da şimdi bozdurma bence öyle kalsın lazım olunca bilekliği bozdurursun 💗