Sena1608 Merhaba kızlar 😊 evde ek iş yapmak istiyorum. Istanbul Ümraniye’de oturuyorum. Tavsiye edebileceğiniz sizlerinde yaptığı ek işler var mı ? Yardımcı olur musunuz bana 😊
Mehtapakgl Sena1608 geçenlerde bende sordum f. Katalog işini yapar var mı diye. Tabi açık açık yazdım. Post silinmiş o kadar marka adı veriyoruz burda 😁 katalog ismi geçti diye kapattılar. Ki bayağıda yazan olmuştu. Bir sonuca varacaktım. Hevesimi kursağımda bıraktılar😁
birfincantuzruhu Sena1608 ben kendim el işi makrome kapı süsü falan yapıyorum ama onun.icim çevre gerekiyor ya da sosyal medya da iyi bi takipçi. Eğer elinizden geliyorsa bu tarz şeyler yapabilirsiniz.
Sevgilimmmmmmm Bende çok istiyorum ya Türkiye’nin her yerine paketleme yolluyoruz falan diolar yapan var mi
Sena1608 Sevgilimmmmmmm onları araştırdım canım çoğu kişi para kaptırmış onlara. Kapora isteyip para alıyorlar senden. İnanmamak lazım
Sena1608 Kendi bizzat iş yapıp memnun olup öneride bulunmak isteyen arkadaşlar yazabilir mi 😊 hem birbirimize yardımcı olmus oluruz 😊
Laden @ayazefeninannesiyim annemiz, uyarıya rağmen devam ettiğiniz için hesabınıza 1 gün erişim engeli uygulanmıştır bilginize🌺