Yaseoo Arkadaşlar kokopatikten ev patiği aldınız mı nasıl güzel mi ve 15 aylık bebeğine alan varmı kaç numra aldınız??
chmy Yaseoo Ben alıyorum iki çocuğuma da . Çok kaliteli , çok güzel tavsiye ederim . Ben metre ile ölçüp alıyorum orda da ölçüm tablosu var
DefneRana3881 Yaseoo ölçü olarak hatırlamıyorm ama ilk kızıma almıştm 3 tane hepsi birbiri sıralı numaraydı baya kullandık öyleki ikisi yırtıldı kullanmaktan 😅
-erCansu- Yaseoo ben herxaman alıyodum aöa bu seferki hem görseldeki gibi değil soluktu hem aşırı geç geldi hem 2 gitmede yıprandı ve hiç sıcak tutmadı ben pişman oldum oysaki önceden 6 tane eskitmiştik çok memnunduk
Yaseoo bbmoms bende sürekli bakıyorum acaba nasıl bide ayak ölçüsünü doğrumu yaptım onuda blmiorum ondan kararsızın
Yaseoo chmy bnde ölçtüm ama doğrumu ölçtm bilmiyorum 19 cm cıktı 15 aylık bebek küçük değil mi acaba ayakllrı
Yaseoo bbmoms evet desenleri çok güzel ben 1 tane gri alıcam öbrlrni bilmiorum bn sayfaya sordum bana 19 numra dedi cok kararsızım
biryazmasali Yaseoo ben aldim cok ta guzel bayiliyorum tam kalip kac numara giydrysaniz o numari alabilirsiniz 1 buyugude olur ben 3 tane aldm 2 odemistim hala devam ediyormu bilmyirum
Yaseoo biryazmasali numrsını bilmiorum hiç ayakkabı almadım desem 1 tane var oda 22 numra havlulu kilotlu çorapla denedm 21 olsa daha iyi olurdu smdi de var o kampanya