Sennserap Arkadaşlar merhaba Pendik Kartal bölgesinde önerebileceğiz iyi bir çocuk doktoru var mıdır acaba
hifam18__ Deletedmom0099 canım ben de o doktora götürmeyi düşünüyorum da kendisi nasıl bir doktor muayene esnasında bebeğe karşı ilgi alakası nasıl ve kendisine ulaşmak istediğimizde telefon numarasını falan veriyor mu
hifam18__ Gazmelioglus Cengiz beye ulaşmak istediğinizde telefon numarasını falan veriyor mu kendisi ve muayene esnasında bebeğe karşı nasıl davranıyor ilgili mi nasıl kendileri
Gazmelioglus hifam18__ kendi numarasıni weririm bilmm ama çok ilgili Dr bı bakın ilgisi hoşunuza gitmezse başka Dr a bakarsınız ben gitmeyi yeni bıraktım oğlum bir yaşına gidince ama ilgisi iyiydi yani
Deletedmom0099 hifam18__ numarasını hiç sormadım açıkcası ona bir yorum yapamıycam ama çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım ama medipolün fiyatları uçmuş gitmiş bir daha götüremem heralde 😂
UraSsmom Deletedmom0099 Ne kadar olmuş cnm. Ben doğumdan önce bi doğum fiyatlarını sordum da, hm peki tamam hoşçakalın dedim 😂
Deletedmom0099 UraSsmom 225 olmus şok geçirdim yaa 🤭 hamileyken 70 liraya muayene oluyodum diyeceklerim bu kadar 😂