Deletedmom_297 Efem 1 aylıkken tutuyordu şuan 56 günlüğüz Manşallah tutuyor sürekli tutması lazım artk biz herşeye erken başlıyoruz bakıyorum akranlarımıza
deletedmom4842 Efem 1 , 1.5 aylıkken başladı benim oğlum tutmaya 2 aylık bebekte tutabilir şuan kısa süreliğine
Lilium Efem oğlum doğduğu ilk haftadan beri dik tutuyor şimdi 2,5 aylık 5 dk falan dik tutuyor etrafı izliyor ellerinden de destek almaya başladı biraz tuhaf bir bebek herif gibi uyuyor 😅
Burcakmstftmr Efem benim oğlum 1 haftalıkken tutmaya başladı ama bu her zaman olmazmış 2. Aydan itibaren tutmaya başlarlarmış yani 3. Aya kadar sürebilir
Berilveannesi Benim kızım 1.5 aylıkken başladı dik tutmaya şuanda kucagimdayken hiç desteklemiyorum kafasını 😊
GmzSnn Bebeğini diğer bebekLere göre kıyasLama bence 🤔 netten doğaL geLişim tarihine bakarsan 3 aydan önce yazmaz ama tabiki 1 aydan başLayanda war tutmaya 🤗
Cansuu1 Benim 3.gun dik tutmaya basladi herkes şokta. Suan 28gunluguz yatirdigim yerden dönüyor 😁 benimki baya hizli ilerliyo
Tuba8406 Efem merhaba dik tutmaktan kastın nedir arkadaşım okadar yorum yapılmış ama moral bozmaya gerek yok her bebek dik tutar kaç saniye olduğu önemli arkadaşların 3 5 günde dediği dik tutma nasıl ben anlamadım