tosbilitostos Kızlar salgın varmış bebeğimde pozitif cıktı cok zor günler geçiriyoruz başına gelen varmı? İshal oldu bugün ara ara ateşi oluyor iştahsızlık , sürekli ağlama var lütfen dua edin bize yavrumu böyle perişan göremeye dayanamıyorum ben😔
Pinar3529 tosbilitostos evet canım benimde ortanca kızım oldu çok zor şeyler yaşadık bizimki çok uzun sürdü. Biraz doktorların beni bilgilendirmemesi vücudu çok sususuz kalmıştı nerdeyse organları zarar görmeye başlamıştı hastanede yattık. Ama siz sakin olu çok hafif atlatanlarda var öncelikle bol bol su içirin, çinko vitamin mutlaka kullanım ve probiyotik mutlaka kullanın patates muz pirinç 1 hafta yağsız yedirin eğer imkanınız varsa ishalı çok olduğunda özel bi hastanede serum verdirin eğer çok halsiz sürekli uyuyorsa çok hızlı nefes almaya başlarsa ve kakasını mutlaka inceleyin kan görürseniz hemen doktora götürün ben bilemedim çok zor geçti o yüzden bildiklerim bunlar canm bol bol su
tosbilitostos Pinar3529 özele gidiyoruz canım doktorumuz her gün seruma getirin dedi götürüyoruz böbrekleri zarar görebilir dedi senin dediğin gibi ama zor bi enfeksiyon
tosbilitostos Pinar3529 yaaa tmm canım dikkat edeyim bu dediklerin vardı aslında kaka testi aldı doktor rotavirüs dedi seruma götürüyoruz ilaçda verdi antibiyotik falan