Ssumru Kızlar sorum başlıkta kızım 15 aylık bu ayda süt verebilir miyim ve günde ne kadar verebilir miyim ? Pastörize edilmiş cam şişelerde ki sütlerden mi yoksa aşağıya linkini bıraktığım sütten mi vermeliyim ? Sizler bebeklerinize hangisini ve hangi markayı veriyorsunuz tavsiyenizi alırım teşekkürler şimdiden 💫 [https://www.hizliresim.com/a56oe16 görsel]
Deletedmom0099 Ssumru ben keçi sütü veriyorum, boyu geriden geliyordu hemen toparladı valla. çiğ alıp kaynatıyorum kendim sonra kavanozlarda buzdolabında saklıyorum. bu tarz sütlerden de kullandım ama gelişimine faydası olmadı pek, bir de çok şeker var içlerinde 😞
3434 Ssumru verebilirsiniz benim kızım ek gıdaya geçince mamayı falan reddetti şuan 10 aylık geçen gün gittim kontrole gitmeden de bi gece önce laktozsuz süt verdim içine az su katarak herhangi bir reaksiyon göstermedi şükür sonra aylık kontrolüne gittigimde doktoru çok kilo aldıgını ve mamayada zaten ihtiyavı kalmamış dedi süt verenilirmiyim dedim laktozsuz süt verdim birşey oldmadı dedim verebilirsiniz alerjik reaksiyon göstermediyse dedi ve o gün bugundür geceleri veriyorum
3434 Ssumru verebilirsinix dedim ama siz yinede sorun doktora ve 12 aylıktan itibaren tamamen veriliyo
Dorukcugummm Deletedmom0099 merhaba ben de boyu uzasın istiyorum.Bebeginiz kac aylikti kac cm’di ve süt icirmeye başladıktan sonra kaç cm uzadı rica etsem bilgilendirir misiniz🙋🏻♀️
minniegibi-amadegil Ssumru benim kızım 15 aylıkken anne sütünü bıraktı. O aya kadar hiç mama veya devam sütü kullanmamıştım. 15. Ayından itibaren (halen-20 aylık) bu sütü kullanıyorum. Sabah kalktığında ve akşam yatarken içmek istiyor. Gün içinde içirmiyorum/oda istemiyor
Deletedmom0099 Dorukcugummm merhaba 6 aydan 9 aya kadar hiç uzamadı 65 cmdi sonra 69a çıkmıştı diye hatırlıyorum şuan 18 aylık 77 cmdi bir yasından beri 4 cm falan uzamıstı persentilde baya geri oluyor 77 cm. 1 haftadır kullanmaya başladım tekrar dün ölçtüm 78 olmus bile
Deletedmom0099 Dorukcugummm istanbuldaysanız eve teslim eden bir çiftlikten alıyorum, belki etrafınızda alacağınız yer yoksa diye söyledim 🤭
2bebelianne__ Ssumru benim kızım da 16 aylık 2 aydır pınar çocuk devam sütünü veriyorum severek içer Gün de 1 yada 2 kere veriyorum toplam 500 ml
Dorukcugummm Deletedmom0099 ben izmirdeyim mandıraya bi soracağım bakalım ins vardır🤷♀️ben de pınarın devam sütünü içiriyorum 3 aydır dediginiz gibi bunların icinde şeker var bir de keçi sütünü deneyeyim inş yadırgamaz🤭
Aybuke Ssumru kızım 16 aylıkken mama bulmakta sıkıntı olduğundan ben devam sütüne başlamıştım aynı attığınız resimdeki sütten veriyordum şimdi 28 aylık normal kutu süt veriyorum