Mom5345453 Kizlar doktorumuz sunnetten sonra masaj yapin dedi fakat ben yapamiorm cevremdede duymadim yapan burda okuduklarimdan yapanlar var ilk defa boyle brsy duyduk yapmayipta problem yasayan var mi ?
Kuzeyin_annesii Mom5345453 var canım. Mutlaka yapın. 2 defa yapıştı ikisinde de açtılar oğlum çok ağladı. Şimdi bile geri itip masaj yapıyorum yoksa gene yapışır dedi doktor
kitapkurdubebeninanasi Mom5345453 oğlum 58 günlükken sünnet oldu lokal anesteziyle dikisli. Hiç masaj yapin demedi doktorumuz. 3 gün yikamayin sonra bir hafta her gün yıkayin sabunsuz sampuansiz dedi. Öyle de yaptim bebegim masallah cok cabuk iyilesti ilacsiz fitilsiz pansumansiz. Bardak bile koymayin dedi beziyle iyilesti.
Tuba Mom5345453 benim oğlumda sünnet olduğunda doktor masaj yapın falan diye belirtmedi, şuan ilk kez sizden duyuyorum
Mom5345453 Kuzeyin_annesii yapmaya calsiiyorum fakat hic hareket olmuor geri dogru itemiorm yani bir hfta oldu
QueenOfDisaster Kuzeyin_annesii uyuşturmadan elle mi açtılar yapisikligi acaba .benim oğlumun da yapmışmış
Kuzeyin_annesii Mom5345453 çok zor ben de canını yakmamak için pek yapamadım. Doktorunuza fotoğraf atıyor musunuz?
Kuzeyin_annesii MerveAlaca67 nasıl anlatsam bilemedim… Ucuna doğru deri çıkıntısı oluyor ya. O kısım görünmüyor. Biz açamamıştık doktora götürdüğümüzde pipisinin ucunu tutup alt kısmını geriye doğru itti
Mom5345453 Tuba bende ilk defa doktordan duydum cevremdekilerde sasirdi 🤷 ne kdrlik sunnet ettrdiniz acaba onlami alakali dcemde akrabalrimda bizle ayni ayda oldu anlamis degilim
QueenOfDisaster Kuzeyin_annesii neden uyuşturma yapmıyorlar. çocuğun canı çok acır ya . peki açtıklarında kanama falan oldu mu sonrasında krem falan sürdünüz mu
Kuzeyin_annesii QueenOfDisaster kanama olmadı ama çok kızardı bayağı da ağladı. İlkinde doktor krem sürdü bana da Bir süre sürmemi sonra da temizlememi söyledi. İkincide de sürdü ama krem sürmeyin dedi. Ben masaj yaparken kantoron yağı sürdüm