BirAnneBirBebekkkKk Spiralim kaymis olmaz diyordu herkes oldu ama adet gordum halada bitmedi adetim sizce hamile miyimdir cikarttiricam cikartmasi zor oluyormu bayanlar cok uzgunum
Zeyneptoprak BirAnneBirBebekkkKk adet oluyosan hamile diyilsindir çıkarmakta çok basit kendin bile cikarabilirsin cesaret edebilirsen ama bı an önce cikarttirman lazım
Tosbik_berram BirAnneBirBebekkkKk nasıl anladın kaydığını bende takdırdım ama endişe ediyorum ya kayarsa diye🤦♀️
Tuba BirAnneBirBebekkkKk kim kaymaz diyordu🤭 elbette kayma riski var o yüzden zaten 100% kormuyor deniliyor. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
BirAnneBirBebekkkKk Zeyneptoprak baska sikayetlerim vardi ak9nti filan ilj onu tedavi edelim çıkarması 5 gun sonra dedi ama ben hemen cikartmalarini istiyorum kan verdum bakalim ne dycek
BirAnneBirBebekkkKk Purpura26 benim baska sikayetlerim vardi adet kanamam artti gunu artti akintim var onun icin gitmistim baktirayim dedim kaymis 4 ayda hemen neyle korunup neye guvenecegim uzgunum cok
BirAnneBirBebekkkKk Zeyneptoprak cikarttirdim simdilik ameliyatla cikarttirdim diyenler oluyor zarar verir belki diye cikarttirdim
Zeyneptoprak BirAnneBirBebekkkKk ipi kisaysa ve içeri kactiysa olabiliyor öyle şeyler hayırlısı olsun