Pelin05 Aysenur3440 bips kullandım çok hafif olduğu için tutması daha kolay şimdi frigg aldım zaten birebir aynı
Ates123 Aysenur3440 ultra air ve ulrta soft var biliyorum yengem onermişti bana da ultra soft u oyuzden onu aldim otekini hiç bilmiyorum
[silindi] Aysenur3440 İnan almayan bebek almıyor kızım da denemediğim yol kalmadı almak istemedi üstüne kusuyordu daha zorlamadım. Oğlum 25 günlüktü verdim aldı bebekten bebeğe değişiyor canım ❤️
Toprakaren Aysenur3440 kim emzik almıyor benm ki çok denedik dediyse bizim aldığımız emziği söyledim hepsi aldı ve şuan zevkle emiyor emziği hatta geçen hafta birine daha önerdim oda aldı ağzından cikarmiyromus markasida tomme tippe emzik ama yanları düz onu yuvarlak bi model onu damla şeklinde bizim ki gaz yapmayan model iki çeşit satılıyor e bebekten aldık
yagmurum_53 Aysenur3440 walla benim kızımda almıyordu emzik öyle tonlarca para dökmeye gerek yok durumun iyiyse dene tabi hepsini ona bşy diyemem. Çok denedim en son 3 aylık tı arada sırada deniyordum yine öyle bi deneme gününde emziği aldı we öyle sıradan bi eczane emziği yani hiç öyle markayla fln alakası yok bence alacağı warsa alıyor
Nbg_26 Aysenur3440 avent kullanmıştık biz, 6 aydan sonra bibs aldık ama asla beğenmedi mecbur yine avent aldık bu sefer onu da kullanmadı 🙈 8,5 aylıkken birden tamamen bıraktı emziği. Ama aventi öneririm