Ayaz_35 Merhaba anneler size sorum 4 aylik bebeginiz kaç kilo Oglum 4 ay 15 gunluk 8 kilo sizce normalmi Her gören fazla kilolu dedi emzirmeyi azaltsam mi obez felan olmaz insallah
herseyguzelolacakk Ayaz_35 6 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor zaten hiçte kilolu değil merak etmeyin. Hele ki anne sütü alıyosa obez olarak görmüyor doktorlar 🤗
Elif868312 Ayaz_35 bizim doktorumuz da anne sutu ile beslenen obez olmaz dedi biz de 3 ay 27 gunluguz
Sedakcby Ayaz_35 hareketlenmeye başlayınca kilo alımı yavaşlıyor zaten benim bebeğimde topaç gibiydi o aylarda her gören kac kilo diye soruyordu canımı sıkıyordu bu durum ama şuan 10 aylık yine toplu bi bebek çok şükür ama boyuna verdi kilosu hiç görünmüyo ve çok hareketli
evrendebirpati Ayaz_35 Merhaba, kilosu çok güzel bebişin😌 Anne sütü obez yapmaz, benim bebeğim de 4. 5 aylık 8.400 gram 😄 biz %70 mama destekli gidiyoruz. 🙏Sağlıklı büyüsünler 😌
Yoruldum Ayaz_35 4.ay kontrolünde 8000 kg 66 cm di doktor normal olduğunu söyledi . Haftada 3500 dünyaya geldi. Ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmış olması beklenir , üst sınır 9100 dür. 8000 normal kabul ediliyor