Feri 45 günlük kızımın kaşlarında konak çıktı basıl temizlenir ki. Başında olanı banyodan önce yağ sürüp tarakla temizlemeyi biliyorum. Başında yok kaşında var. Kaşlarına yağ sürsem taramadan temizlenir mi yada elle temizlesem tahriş olır mu ki. Başına gelen varsa ne yaptı acaba.
mgymst7038 Feri direk elle temizlemeyin tahriş olur. Bebek yağı veya zeytinyağı sürün beklesin banyoya kadar orda hafif tararsanız suyla beraber çıkar zaten.
Bsradskran Feri benim oğlumunda kaşlarında vardı sonra kafasında oldu zeytinyağ sürüp ters yöne taradım hemen geçmedi ama şuan hiç yok
halamidagakaldirmislar Ben kızımın kaşındaki konağa müdahale etmemiştim, kendi kendine geçmişti. Zeytinyağ bebeğin cildine uygun değil diye okumuştum o zamanlar, saçındaki konağı da hindistan cevizi yağı ile geçirdim. Hindistan cevizi yağı sürülür mü bilemiyorum
Feri halamidagakaldirmislar doktora götürdüm cildi de çok kurumuştu atopik dermatit cildi dedi kaşları da konakmış krem verdi günde 2 kere sür dedi kaşları da geçer dedi.
Oznur_0708 Feri canım bizimde vardı ara ara hala oluyor bol nemlendir duştan önce duştada oralaro parmağınla ovala deri pütür pütür dökülüyor
Feri Oznur_0708 evet bunu yapayım yumuşamışken iyi gelir normalde kuru ve sert. Krem verdi doktor da günde 2 kezsür dedi.
Nznesn Benim oğlumda da oldu. Doktorumuz zeytinyağını ısıt cünkü asitli olduğu için dedi. Zeytinyağı soğuyunca kaşlarına sür banyo öncesi dedi. 1-2 kez yaptıktan sonra geçti gitti
Bebegimm1 Feri Saç taraklari var ya bebeklere özel yumşak uçlu ben hindistan ceviz yagsi surup yikadiktan sonra alnini kendi ozel taragiyla yavas yavas geri geri tariyordum oyle cikmisti