babyyy111 Doktorum trabzon hurmasının 3 gün kuralıyla verebileceğimi söyledi ama nette de 8. Ay itibariyle yazıyor. Bi çok post okudum onlarda o şekilde yazmış. Bugün de başladık. Ne gibi zararı olur? Az bişey tattırdım
Deletedmom27337 babyyy111 biz 7 aylıkken başladık hergün yarım yiyordu içine anjelik erik veya armutta rendeliyordum :)
lanadelmiyav babyyy111 besin değeri çok yüksek olduğundan alerjik reaksiyon verebilir. Ben oğluma 7. ayında tattırmış sorun yaratmadığını görünce devam etmiştim. Siz de deneyin isterseniz bi
lanadelmiyav babyyy111 yarın da bir tatlı kaşığı verin. 3 gün boyunca devam edin. Bir reaksiyon görmezseniz verebilirsiniz
elifiii babyyy111 icerigi yuksek c vitamini icerdigi icin gunde bir kere tattirmaniz yeterli. Yarin da 1 tatli kasigi denersiniz. Eger bir sey olmazsa( bebeginiz kac aylik?)
elifiii babyyy111 daha alti aylik degil denemeyin bile. c vitamini oldukca yuksek poposu tahris olabilir. mevsiminde alip kurutun biraz buyuyunca eline verirsiniz kemirir, veya pure yapip buzluga atin.
GozdemHilal Bebeğiniz küçükmüş biraz ağır bi besin oğlum bir aydır falan yiyor 11 aylık önceleri yüzünde minik minik kırmızılıklar olmuştu bi de tadımdan sonra normal yedirmeye başladığınızda her gün vermeyin derim haftada iki falan kuvvetli bir meyve çünkü