1850 Meldaa emziği alıyor agzına ardından beşikte sallıyorum. Malesef beşik olmasa işimiz zor uyumaz. Oyuzden başka yere misafirliğe uzun süre gitmeye korkuyorum. 5 aylık olcaz bızde 1 hafta sonra
balannesiii Meldaa emerek uyuyor canım benimki ama genelde maşallah diyim yanıma alarak poposuna piş piş yapıyorum o sekildede uyuyor bizde 4 bucuk aylık olduk♥️
Kuzumveben Meldaa emerek uyuyor zaten gün icinfr uyku saatleri var o saatler gelince hemen emip uyuyor 7 ay 13 gunluk
Mom120 Emerek uyuyo ancak cok uzun süre mama icerek uyudu snra mamayi icerken beni emmek istedi 3 aydir emerek uyuyo ki emmesi cok güzel de her yerde kolayca uyumuyo sik sik emmek istedigi icin uyaniyo
elizalya Yediriyorum daha sonra yatağına götürüp süpürge sesi ve piş piş sesini açıyorum kendisi uyuyo doğduğundan beri bu şekilde yaptım şuan bebeğim 6 aylık ve artık uykusu gelince popusunu bize dönüp olduğu yerde uyuyor😊
Meldaa elizalya emerken uykusu varsa dalıyor beşiğine koyuyrm sallıyorım 10 dk uyuyor sonra uyanıyor gece uykusu kalmadı denilecek kadar az cok yorucu
Yagmur12 elizalya ya maşallah sübühanAllah inşallah benimkiside öyle olur ben fön sesi açıyorum emzik veriyorum emzigi elimle tutuyorum ayritten sallıyorum oda saatler sürebiliyo uyuması
Senayyy elizalya maşaAllah size ya bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba kendi kendine uyuduğunu bizim uykuya geçmemiz uzuuun zaman alıyor bazen emerken uyuyo yerine koyunca uyanıyo bazen de memeyle kavga ediyor ağlıyor ama uykusu geldiğini hep ağlayarak belli ediyo 🤦♀️
elizalya Meldaa canım biraz daha sabretmen lazım ben sallamadan uyutuyodum ama 1 hafatdır gece uyanmamız yok sadece yoksa öbür türlü 2 saate mi bir kurulu saat gibi kalkıyodu bi anda yani zamanla düzelicek inşallah biraz daha sabır😊
Esracim Meldaa gece sabaha kadar uyuyor ama ben yanımda yaptırıyorum ara ara meme istiyor uykulu sekilde
Elifozcelik Meldaa benim bebeğim 3,5 aylık bende uyku arkadaşı aldım içerisinde elektrik süpürgesi sesi anne karnı sesi falan var onunla birlikte yatağına koyduğumda uyuyor çok şükür umarım hep böyle devam eder 🙏🏻
Balyanakannesiii Meldaa Gündüzleri ayağımda sallayarak uyuturum geceleri de yanına uzanırım bana dokunarak emziğiyle uyur 😍 4. Aydan beri böyle uyuyoruz şimdi 7 aylık
Meldaa elizalya 3.ayda süperdi gece guzel uyuyordu 4. Te sapıttı iyice uykular nezaman düzene giriyor tahminen
Mertcanbusekarakaya Meldaa benim 1 ay 13 günlük ikizlerim var biberonu emerken dizimde sallıyorum birde telefondan piş piş fön sesi var YouTubeda onu açıyorum hemen uyuyolar ☺️