Ozge162 6 aylık bebeğim dis çıkartıyor ishal yaparmış sürekli kaka yapıyor. Doktora götürsem mi bilemedim ya çokta huzursuz ağrısı var.
DogaLina Ozge162 yapar. oyle bol bol kaka olmasada sivimsi olarak bile geliyo. ben kizimin dis cikarticagini ishalinden anliyodum. ishal olmasi dis konusunda iyi bisey, ishal olan cocuk atesle dis cikartmiyo.
Ozge162 Deletedmom789 aynen her çocuk farklıdır tabikide ilk bebeğimde böyle sorun yaşamadım çok şükür ama bu cok çok farklı
Fatosef Ozge162 benim oglum günde 4 5 kere kaka yapıyor maalesef diş yüzünden. Üstüne sünnet te oldu kaka değince yakıyor yarasını ağlıyor. İkisi bir arada cok zorluyo 😢
Zeynomom Fatosef biz de aynı durumdayız. Sünnet oldu ilk haftasında diş problemi başladı. Ateş, ishal hepsi birarada 😞 hiç bi şey de yemiyor üstelik
ikicocukcokcocuk Ozge162 aynı şekilde ishaldi bende dişe bağladım ama değilmiş şuan hastanede yatıyoruz çocukalrda salgın var ihmal etme
Sedakcby Ozge162 hemde nasıl yapar 😪 bez yetişmiyor bebeğime diş dönemleri yaa. Gece gündüz yavrum. Uykusunda bile. Gece kaç kere değişiyorum altını.
Fatosef Zeynomom benim oglum emiyor ama memeyle dişini kasimaya çalışıyor diş gelmek üzere inşallah patlar bi an önce çok agliyor bazen 😔
Sedakcby Ozge162 aynen bebeğimde pişik oluyor haliyle. Hamazinc krem sürüyorum ince tabaka halinde her altını açtığımda çok şükür çok iyi geliyo o. Eczaneden alın isterseniz doktor vermişti bize pişik iicn
Sedakcby Ozge162 ince tabaka halinde sürün gerçekten faydasını göreceksiniz inşallah. 🤲🏻 Pişik ten çok çektim çünkü. Kullanmadığımız krem kalmadı. Altını nemli veya ıslak bırakmayın kremi sürün havalandiirn bağlayın bezini farkı gün içinde bile anlarsınız
Semaertgrl Ozge162 her diş de 3 gün ishal oluyor maf ediyor pişik yapıyor ateş yapıyor bir iki kere doktora gittik bişey çıkmadı dişten dediler bazı çocuklar çok zor çıkartıyor
Ozge162 Semaertgrl ya evet benim ilk çocuğum hiç dış çıkardığını anlamadım bile ama bu çok zor cikartiyor şükür ateş yok