Syyyy Gurbetciannee0506 canım ben Tekirdağ’dan istanbula geldim doktor için buldum ama tam emin olamadım 1-2 ay daha bekleyeceğim araştırıcam. 4-5 aylıkken yaptırıcam. Sizde bakın internetten illa bi doktorlar vardır
Fatosef Gurbetciannee0506 canim ben daha 5 gun önce 5 ay 10 günlük oğlumu devlette lokal ile sünnet ettirdim bacaklarını sıkıca tuttum doktor da lazerle kesip dikti bebeğim agladi ama öyle kıpır kıpır değildi yani. 2 yaş çocuğa bile lokal ile yapıldı. Size neden oyle denmiş ki. Ankara da da eltim var o da devlette lokal ile 3 yaşında oğlunu sünnet ettirdi.
Poyrik21 Gurbetciannee0506 benim oğlum Sekiz aylık yirmi gün önce sünnet ettirdik local anestezi ile yapıldı ozel bı muaynanede yaptırdım gayette durdu zaten gitmeden bı krem surmustuk ordada iğne yapıldı ayaklarni bağladılar hareket etmesin diye oyuncakla mamayla oyaladik hiç bişey anlamadi yokmu özel bı muaynane falan
Zhrabrk Gurbetciannee0506 4 ay 23 gunlukken yaptirdik lokal anestezi oldu gayette durdu. Bencd lokal arastirin derim. Ankarada Vedat Ali Canoğluna yaptirdik cok memnun kaldik.
monalissa Gurbetciannee0506 her doktor kendine güvenemiyor bence bu lokal konusunda, bize de bir kaç dr böyle söylemişti, ama lokal yapan doktoru tercih ettik, tam 5.5 aylıktı ve sünnet 15 dk sürmüştü, bende genel anestezi istememiştim, memnun kaldık çok
Mommqueen Gurbetciannee0506 canım gec kalmş sanki lokal anastezi için 5 aylık bebek çok hareketlenmiştir durmaz yani ankarada eryamanda sünnet için özel bi klink vardı dr un instgaramda görmüştüm adını hatrlamıyorum ama iyiye benzıyordu bi araştr istersen
tunosum Gurbetciannee0506 eğer klipsli yaptıracaksanız 6 aylıktan büyüklere lokal yapan bir sürü yer var , ama biz dikişli ve anestezili olduk çünkü bir çok doktor en sağlıklısının bu olduğunu söyledi
Gurbetciannee0506 tunosum klipsliyi bazı doktorlar da önermiyor bu yüzden de kafam karışık aslında kanama olayı vs oluyormuş
tunosum Gurbetciannee0506 mamayla ilgin tıp merkezi var instadan bi bakın orda çok ünlü bi doktor var klipsli lokal yapıyor