Balkizlarim LeylLiman Daha fazla aktive sahibi oldu biz ailecek etkinlikler oyunlar oynamayı çok seviyoruz kitap okuruz 💐💜bazen hastalık dönemlerinde çok nazlı kızlarına yaptığın doğal yöntemleri banada da uygula demesi 🤣 Senin hakkını nasıl ödüycem diyor 🤲❤️❤️
Tombikdonerartikcokpahali Çocuk gibi oldu 😊😃 Şen napoşuun şen demeler Elini mi emiiyoşşuunnn demeler 😁
newmomdady Reyna bizimkide sanki git gide tam tersi gibi saygida bisey yok allah var biseyin gormedim bu zamana kadar ama ilgi gitgide azaliyo onu farkediyorum ona soyledigimdede sana öyle geliyo cvbi aliyorum sanirim oda gecim derdi cocuk nasil büyüyecek derdi bunları düşünüp bizi bi kenara koyuyo git gide
Sultanyldzz Reyna bende uykuma o kadar düşkün biriydim ki öğlen 2 gibi zor uyanırdım şuan uyuyor başında bekliyorum günde en fazla 3 saat uyuyorum 7 günlük olduk hiç uykuyu aramıyorum 😂
Dilaylaa Doğumda da yanımda olduğu için sanırım bana olan bağı , sevgisi daha çok arttı . Ve takıntılı biri olduğu için daha çok takıntılar eklendi hayatımıza 😂❤️
LeylLiman Dilaylaa Hastane izin verseydi bende çok isterdim doğumda birlikte olmamızı ama sezeryanda eşimi almadılar 😢
GiybetReis LeylLiman Kız cocugumuz var. Bana karşı zaten harikaydı davranışları şimdi daha da harika bin şükür. Kızımızın ileride ki koca ve baba adayının kendisinin bi örneği olacagının farkında . Empati duygusu çok gelişti🙏🏻🧿
Beyzaedaa LeylLiman başlarda çöl yorgun oluyor insan sonra zaman geçtikçe güzelleşiyor bence Allah analı babalı büyütsün 😊Hayılrı evlat olsun inşalllah
Almilam07 LeylLiman sevgisini hic gösteremeyen bi insandır normalde esim kizim olduktan sonra o kadar guzel seviyor ki kizimi da beni de