Seda54 Daha 40ımız çıkmadı gündüz uykusu kalmadı 4 gündür niye böyle oluyor normalde 40ı çıkmamış çocuk yer uyumaz mı yaaaa 😢
zeyatmaz Seda54 bizim ozmanlar soğuğa denk geldiğinden banyoda yaptıramazdm. Evimizde soğuktu. Şimdi havalar sıcak. Yıkamakta iyi gelir bebişe.
Orkidemm Seda54 ah bu uyku meseleleri ya. Butun anneleri bitirdi 😂🥴🥴 2ay5gunluguz gunduz uyku yok. Sanki çivinin ustune koyup yatiriyorum. Ne is görebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Poposunun ustune oturacagi zamanlar gelse de oyalansa biseylerle🥴
Seda54 zeyatmaz iki güne bir yıkıyorum normalde ama hergün yıkıyacam artık öyle daha rahatlıyor hem haklısın o yönden canım
Seda54 Orkidemm yemeğe 3 defa elimi sürdüm uyutup ama her yapmaya başladığımda ağladı şimdi eşim eve geldi uyudu yaaa aşırı babacı olacak benim kucağımda ağlarken onda susuyor artık dedim ben çalışim sen bak diye 😁😁
Asafeymeninannesi Seda54 biz hiç mi hiç uyumazdık. 40ı çıksın düzelir dediler daha beter oldu sıpa 😊 zor dönemler az daha sabır 🙏
Seda54 Asafeymeninannesi sabır çeke çeke bir hal oldum canım bunada şükür ama yani düzelir inşallahhhh 🙏🏻
Asafeymeninannesi Seda54 düzelir düzelir annesi 😊 yerini agulamalar alır 😊 Ben çok çok çektim. Gözaltlarım mosmor olmuştu. Annem halime acımıştıda gelip 1 hafta boyunca bebeğe bakmıştı. Gece emzirmeden emzirmeye yanıma getirirdi. Çok şükür gelip geçti
Seda54 Asafeymeninannesi ne zamana kadar öyle devam etmişti sizin canım bide annelerimiz olmasa ne yaparız allah bilir rabbim başımızdan eksik etmesin inşallahhhh 🤲🏻🙏🏻
Asafeymeninannesi Seda54 amin amin inşaAllah 🙏 2.aya girdik kendine geldi artık yeter anneme çok eziyet ettim dedi 😊 sünnetinde bize faydası oldu tabii
Deletedmom0510 Seda54 benimde bebegim geceleri uyumuyor hiç surekli ağlıyor daha 16 gunluguz ve ben çok yoruldum annem yanımdada o ilgileniyor
Seda54 Deletedmom0510 senin iyi annen yanında canım benimki yanımdaydı ama gitmek zorunda kaldı çok uzağız geleyim dese 14 saat uzaklıkta 🙇♀️🥺
Seda54 Topraknilim anladım canım demek istediğini zaten karnı doyuyor bi ara doktorumuz emzik vermeyin dedi emziği bıraktırdık şimdi TEK’te geri vermeye başladım çocuk oyuncak oldu onunda etkisi oldu galiba böyle olmasında