elcn4139 kizim emdikce buyudugu icin büyük emziğe alisti . 6 -18 aldim ucu kucuk tabiki emilmedigi icin kabul etmiyor. bu emzigin 1 yasini falanda bulamadim. kullandigimi emzik artik cok eskidi napcagimi bilemedim. yaa
Purpura26 elcn4139 Geçenlerde dolap uygulamasında, emilmiş emzik arayan anne gördüm. Kadın ne kadar çaresiz kalmışsa artık. Bende bibs kullanıyorum. Çok şişmeden değiştiriyorum o yüzden. Silikon olanına geçicem şimdi
GiybetReis elcn4139 bibs her ay degıstırmeniz lazım. Büyüdüğü için yenisini kabul etmiyorlar. Aventin ultra air 6/18 ay büyük baya meme ucu. İsterseniz deneyin onu. Diğer meme uçları kucuk kaldıgı için ve büyüğe alıştıgı için emzikleri zor tutar
Nohutannesi elcn4139 vallahi sizin çözümü bilmiyorum ama benimki de 16,5 aylık hala aventin 0-6sini kullanıyor. Asla almiyor başka 6-18i var evde her denemem de öğürüyor
ikikoalaanasi elcn4139 talimatında öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam sıcak suda fazla beklediğinde şişiyormuş
elcn4139 GiybetReis 6 aylik 4 tabe emzik degistirdim cokta tutmutorum hemen sisiyoe ven anlamadim bu isi