EKRDNZ Selam kız anneleri 🥰 Bebeklerinizin kulaklarını ne zaman deldirdiniz ? Bakımlarını nasıl yaptınız? 🤗
Saripapatyammm EKRDNZ Tam 2 yaşta deldirdik. Eczanede deldirdik. Antibiyotikli bir krem verdiler onu kullandik.
Merveadil01 EKRDNZ 3 aylıkken deldirdim krem felan da kullanmadım kendiliğinden iyileşti hiçbir sorun yaşamadık sonra da altın küpesini taktım iyi ki de deldirmişim
EKRDNZ Saripapatyammm Keşke daha önce deldirseydim dediniz mi yoksa tam ideal zamanda deldirmişim mi diyorsunuz 😊
Tombikdonerartikcokpahali Deletedmom0099 ya gercekten mi 😊🤭 peki agladi mi nasil birsey oldu nerde yaptirdiniz suan eli oraya gidiyor mu ❤🤭 cok soru sordm ama ben de bu zamanlarda deldirmek istiyorum
EKRDNZ Deletedmom0099 Ayyy iyileşme süreci nasıl oldu peki kulaklarıyla oynayıp ağlama krizlerine girdimiii 🙄
Deletedmom0099 Tombikdonerartikcokpahali ayy heyecanını seveyim 🙈 gümüşçüde deldirdim, ellerini tuttuğumuz için biraz ağladı ama yanımda mama götürmüştüm hemen onu verdim sakinleşti. daha sonrasında ağrı iltihap falan olmadı 18 aylık suan, hiç küpesiyle oynamadı bu zamana kadar 😊
Deletedmom0099 EKRDNZ hiç biri olmadı. 1-2 dakika ağladı sadece. mama götürmüştüm yanımda onu verdim hemen. 18 aylık suan hiç oynamadı küpesiyle
Liya61- Bende deldirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum 😬 aslında kücükken deldirmek daha iyi anlamaya baslaynca onda korku olur anlamamadan deldirmek daha iyi
Derya-Anne EKRDNZ kızım 2 hafta sonra 3 yaşına giricek daha deldirmedim yazın falan belki deldiririm benim kızçemin kulakları biraz kepçe o yüzden deldirmek istemedim açıkçası
Deletedmom0099 Tombikdonerartikcokpahali insallah insallah 😍 yalnız nazicane bir tavsiye vereyim; mutlaka top küpe al. kelebekli falan vardı bende ama onların kancası açılıyor 3 kere kaybedip bulunca allahın hakkı 3tür dedim gittim top küpe aldım sonra o hiç çıkmıyor 😊