Simay0 Bebeğimi emziriyorum, burnum çok tıkanıyor özellikle gece uyuyamıyorum burnumdan dolayı aranızda emzirirken burun spreyi kullananlar var mı bir sakıncası olur mu?
Ayseege6156 Simay0 iliadin harika bir açıcı ama sorun yinede sıkılır mı bi sorun olacağını sanmıyorum
ariamom Simay0 daha hafif olanlardan kullanabilirsiniz bence bi aile hekiminize falan danışın yinede. Ben grip olduğumda acil doktorları veriyor genelde hep burun sprayi
Nohutannesi Simay0 sterimar sinomarin falan denediniz mi? Çocuklarda bile öneriliyor ya emzirirken sıkıntı olmaz diye düşündüm
Simay0 Nohutannesi Onlar doğal okyanus suyu yada deniz suyu içerikli pek işe yaramıyor denedim daha önce 🥲
Nohutannesi Simay0 ah keşke yarasa. İcerikleri temiz olduğundan gönül rahatlığıyla kullanırdınız. Bence bir kulak burun bogaz uzmanına gözükün. Nefes darlığıyla çocuğa bakmak zor çünkü. Çok geçmiş olsun
Eylulunannesiatlas Simay0 coldmer marka okyanus suyu sprey aldım hem emzirirken kullanılıyor hemde baya açıyor trendyolda var çok pahalı da değil hem yetişkin hem bebek ikili almıştım 60 TL civarıydı bebeğe de kullanıyorum onu da çok iyi açıyor yani serum fizyolojik ile ağlamaktan iyi