CeylininAnnesii Kızım 3 aylık oldu asla uyumuyor gündüz hiç uyumuyor gece de sağ olsun saat başı kalkıyor gece 2-3 den önce uyumuyor saat başı da uyanıyor çok huysuz zaten huysuzdu içimde kemiklerim kırılıyor sanki öyle yorgunum nabıcam ben ya
Ayseege6156 CeylininAnnesii sabırlı olucaksın annesi ❤️ Öylr kolay büyümüyorlar maalesef bizimki 11 aylık hala öyle yeterki sağlıklı olsun 🌸 geçen bende gittim serum taktırdım ayakta kalabileyim diye ki eşim çok yardımcı olduğu halde öyle oldum 🙈 büyüdüğünde keşke minik kaldaydın dşyeceğiz zaman çok hızlı 🥲
CeylininAnnesii Ayseege6156 ay valla normalde eşim yardım ediyor ama o da 4 gündür hasta o yüzden vermiyorum Bile kızımı çok şükür iyi olsunlar
Ayseege6156 CeylininAnnesii hep güzel olumlu düşün canım yoruldum bittim diye beynine sinyaller verme bu insan psikolojisini çok etkiliyor hep iyiyim de kendine yorulsanda yorulmadım de onu kendine hissettir ❤️
Leyla07 @CeylininAnnesii benim bebe de gündüz hiç uyumaz gece de uyanmak bilmez 2ay6 günlüğüz🙍♀️🙍♀️
Seymaarda35 CeylininAnnesii meme reddi değilse ver memeyi ağzına kucağında uyuya kalsın aspiratörün altındada yapabilirsin böyle uyumuyo bizimkide benim sütüm yetmiyo doymuyo ama gece vir kere mama veriyoz geceye kadar öyle idare etmeye çalışıyom süt gelmesede memede dursun diye çabalıyom öbür türlü uyumuyor sıpa
CeylininAnnesii Seymaarda35 meme reddi başından beri hiç almadı hep denedim 1.5 aya kadar ama almadı sonrasında da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktor zaten almadı artık verme dedi