Seda0651 Bebeğim wee baby gibi bikac markanın damaklı emzigini tutmadı acaba bibs i tutar mı yuvarlak uçlu hiç denemedim . Deneyip hemen tuttu diyen var mı acaba
Derinsmommm Seda0651 denemediğim marka kalmadı. Bibs emzik modellerini de çok seviyorum renk renk almıştım ama tutmayınca tutmuyor kızım hiç kullanmadı.
Storymoon Seda0651 her bebek başka benim oğlum ortodontic emzik emiyor başka almıyor tomme tippenin var aventin var
gs271019 Seda0651 ya bence o bebekle alakalı tutmayacak bebek tutmuyor bende birsürü emzik denedim bibsi de tutmadı hala arada veririm asla emme z 😂
Seda0651 Derinsmommm bibs emzikleriniz duruyor mu acaba ? Duruyor sa bana gönderebilir misiniz deniyip tutarsa alsam
Mlkhrn Seda0651 benim kızım bibs tuttu hemen. Kauçuk ama. Daha yumuşak çünkü. Damaklı almıştık başka bir marka midesi bulandı. Dişi çıkınca bibs damaklıya geçtik. Gayet güzel
larensmom Seda0651 cok küçüktü zaten normal başka bir emzik birkac kere verdik tutmaya çalıştı ama beceremedi düşürüyodu falan sonra bibs aldım çok rahat tuttu yani ben hiç ugrasmadim