ikiPrensesAnnesi20 Merhabalar kızım 14 aylık 1 yaşına girdiğinden beri gece sürekli saat 3 de uyanıyor yarım saat sonra geri uyuyor neden olabilir acaba
Aysemcan ikiPrensesAnnesi20 aynı durum bizdede var resmen alarm kurulmuş gibi 3 civarı uyanıyor. Ben daha önce gece beslenmeni o saatte yapıyordum ona bağladım. Ama değiştiremedim açıkcası
Snowglobe ikiPrensesAnnesi20 eğer ağlayarak uyanıyorsa yani korktuğu için uyanıyorsa bulunduğu odaya yasin ya da kuran koyun.
Gamzeburkan ikiPrensesAnnesi20 ya benim kızımda bi dönem aynı saatte uyanıp kaka yapıyordu. 1 ay kadar sürdü sanırım sonra tekrar düzene girmişti.
ikiPrensesAnnesi20 Aysemcan ben gece beslenmesini kestim cnm sadece su içiyor gece saat 3 de gece ağlayarak uyanıyor sonra ayağımda saliyorum neden oluyor bu anlamiyorum
ikiPrensesAnnesi20 Snowglobe evt ağlayarak uyanıyor su içiyor biraz uyanık kalıyor geri ayağımda sağlayarak uyutuyorum
ikiPrensesAnnesi20 Gamzeburkan kızım sadece uyanıyor su içiyor sonra ayağımda sağlayarak uyutmaya calisiyorum
Gamzeburkan ikiPrensesAnnesi20 anladım geçici bi sure olduğunu düşünüyorum. Bebekleri anlamak çok zor ☺️