Tugce59 Bebeğim 46 günlük. Geceleri uyanmıyor ama ben emzirmek için üç saatte bir uyandırıyorum. İki kez emzirip uyutuyorum ama üçüncüde emdikten sonra uyumak istemiyor. Her seferinde çocuğun uykusunu bölmüş oluyorum. Yanlış mı yapıyorum?
Oykunil Tugce59 benm dr 30 gunlukten sonra uyandirma dedi acsa mutlaka belli eder dedi her çocuğun beslenme ihtiyacı farklı ac kalmaz 1 aylık bebek dedi
Babybus_ Tugce59 benim bebegim 41 günlük ama doktorum uyandirma o istediği zaman uyanir dedi ve gerçekten öyle 4 5 saatte bir uyaniyor gece ben alismasim diye uyandırmiyorum
Oykunil Tugce59 uyandirmak istemediğim halde uyanıyor bizimki ama saate bakmıyorum cunku cok gazlı uyuması için saatlerce salliyorum birsuru şey sonra dalınca beslensin diye kaldirmiyorm
Oykunil Babybus_ gün içinde nasil uykusu uyanikligi her beslenmeden sonra uyurmu benmde bugyn 40 gunluk
Babybus_ Oykunil yok canim uyumaz gecede oylr pek uyumaz gun icinde az az 10 15 dk uyur gece değişiyor sadece bazen cok uyudugu oluyor ben uyandirmiyorum
Oykunil Babybus_ uyumadigi ici siz nasil dinlemiyorsunuz benm hic vakti yok uyusa sut sagmam lazm sonra hop jyaniyo
Tlnmlk Tugce59 düne kadar bende uyandırıyordum sonrasında huzursuz oluyordu uyandırma kendi uyanır dediler gerçekten de kendi 3 saatte 1 uyanıyor
Babybus_ Oykunil dinlenemiyorum ki bebe uyusa hemen ev isi yapiyorum hizli hızlı uyandiginda agzina emzik verip yapiyorum bide gunde 3 cesit yemek yapiyorum oyle alıştım bir sekilde rutini devam ettirmeye çalışıyorum hic dinlenmiyorum ve bu cok cok zor uykusuzluk istahsizlik yaptı ac geziyorum enzirdigim icin yiyorum
Oykunil Babybus_ masallah benim emzigi kısa sürede atiyo ağzından yanında olup sallamak gerekiyo ondada durmayabilir
Feyzosunannesi Tugce59 Sarilik riski yoksa bence uyandirmayin artık ben 40 çıktıktan sonra hiç uyandirmayin
Remkoc Tugce59 bebeğimi hiç uyandirmadim ilk ay kendisi 2 saatte bir alarm gibiydi bı aydan sonra en en fazla 4-5 saatten sonra illaki kalkıyordu bence kaldırmayın bir gece deneyin eğer hiç uyanmazsa 4-5 saat sonra anca öyle kaldırın çünkü ben hiç kaldirmama ragen şuan saat başı ayakta 🤦
DogaLina Tugce59 uyandirmadan emzirmeyi denesen almiyomu oyle? suanda uyanmasi gerek henuz cok kucuk 2-2.5 ayliktan sonra uyandirmayi birakabilirsin gelisiminde bi sorun yoksa