Yagmursonrasitoprakkokusu https://resimyukle.io/r/uzyJjkpYBZ https://resimyukle.io/r/uSshtOjbLW Günaydınlar. Birkaç gündür oğlumun boyun bölgesi bu şekilde. Bu sabah aşırı derecede kaşınıyordu. Doktora götürdük fakat iyi bi doktora denk gelmedik. Bu soğukta sıcaktan olabilir, isilik gibi bişey bu dedi. İsilik değil, bariz belli. Ben egzamadan şüphe etmeye başladım. Başına gelen var mı ya da bi fikri olan?
Prenses_annesi22 Yagmursonrasitoprakkokusu isilikte kasındırıyor fakat egzama olsa kabarık olur cnm bnm kızımın kolunda bacagında vardı kabarık barız sis gbıydı hafıf ustu kızarık krem kullndık sonra bktm kabuklandı mantara cevrmış krem kullndk gectı bebgnızn cildi cok kuru ndmlendrn derm gunde 2 kere bıze alerjı doktoru bıoderma verdı sensıtıv jel cream baya gıdıyor hatta
Miniminikusum Yagmursonrasitoprakkokusu ben malesef oğlumun egzamalarıbdan biliyorum ben . Sizin ki egzama gibi durmuyor tahriş olmuş gibi sanki
sademinannesi Yagmursonrasitoprakkokusu egzamaya benzemiyor canım benim kızımda da var egzama çok kuru şekilde döküntü gibi duruyor alerji de olabilir sanki tahriş olmuş gibi duruyor kıyafeti falan mı sürttü diyecem ama yünlü şeyler falan da yapabiliyor bazen böyle
Smrenes Yagmursonrasitoprakkokusu egzama değil sedef de değil bu büyük ihtimal tahriş ya da isilik olabilir.. Giydirdiğiniz şeylere dikkat edin terleten ya da tahriş eden şeyler giydirmeyin.. Ama illa kafam rahat olsun derseniz dermatologa gidin derim.. Ama bence geçici bişey..
Yagmursonrasitoprakkokusu Prenses_annesi22 krem de sürüyorum ama demek ki doktor kontrolünde bişey sürmem gerekli. Çok teşekkür ederim
Yagmursonrasitoprakkokusu Miniminikusum acaba süveter, yelek gibi şeylerden midir? Belki de yünlü şeyler giydirmemem gerekiyor
Prenses_annesi22 Yagmursonrasitoprakkokusu kasıntısı ıcın bapathol sensıderm kullana bılırsınız bıze ılk onu vermişti
Yagmursonrasitoprakkokusu Prenses_annesi22 tamamdır çok sağ olun. Doktora gideceğiz biz de ama istediğimiz doktora sıra bulmak çok zor. Şimdilik bu dediğiniz kremi alayım, hiç değilse kaşıntısı hafifler
tombikdonerkankasiiskender Egzama değil malesef oğlumda var suan bacaklarında ve kollarında, egzama olan yer kup kuru oluyo pul pul kabuk oluyo üstü çok kaşınıyo bizde fucidin h diye bi krem kullanıyoruz ama geçmiyo 😓
Yagmursonrasitoprakkokusu tombikdonerkankasiiskender çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. Kalıcı bi çözümü yok mu acaba
Yagmursonrasitoprakkokusu sademinannesi ben de şimdi yeleklerden filan şüphelendim açıkçası. Kış geldi geleli yeleğini eksik etmiyordum üstünden. Size de çok geçmiş olsun bu arada
Yagmursonrasitoprakkokusu Smrenes İnşaAllah öyledir. Sıra bulamadığım için gidemedim, İnşaAllah dediğiniz gibi geçici bişeydir
Yagmursonrasitoprakkokusu Zelis1705 alerji mi diyecem ama şüphe duyduğum yiyecekleri 1er hafta arayla kesip vermedim. Gene aynı geçmedi. Önce sadece küçük bölgedeydi sonra yayıldı böyle. Sizin de mi öyle
Zelis1705 Yagmursonrasitoprakkokusu evet bizde de o şekilde oldu. Arada kaşınıyor krem sürünce rahatliyor hemen.